Vierde plaats voor Christophe De Brabander en Genè...

Nieuws

Vierde plaats voor Christophe De Brabander en Genève de Muze in GP Parijs

Genève in Parijs

Het Longines Masters-concours in Parijs was tegelijkertijd ook het toneel voor een eensterrenconcours en dat was een kolfje naar de hand van Christophe De Brabander en Genève de Muze (v. Vigo d’Arsouilles). Op de openingsdag wonnen ze een rubriek en op de slotdag was er een vierde plaats in de GP.

Nog in Parijs was er een derde plaats voor Kebab van de Dorpshoeve (v. Nabab de Rêve) en Victoire Echelard in het 1.45m (CSI2*). In diezelfde proef eindigde de door Stal de Muze gefokte Tinka’s Hope (v. Tinka’s Boy) vijfde met Demi Van Grunsven. Op de Longines Masters zelf was het Evita van ’t Zoggehof (v.Golden Hawk, ex-Figo de Muze) die met Lorenzo De Luca vierde werd in de rubriek ‘Speed & Handiness’ (1.50m).

Stockholm

In Stockholm bevestigden Hocus Pocus de Muze (v. Tinka’s Boy) en Harrie Smolders hun potentieel. Ze werden derde en vijfde in twee rubrieken 1.40m. In de GP was de hoofdrol evenwel weggelegd voor Evelina Tovek met Dalila de la Pomme (v. Taran de la Pomme). Zij eindigden vierde.

Poznan

De Ierse ruiter Eoin McMahon won een rubriek 1.50m in het Poolse Poznan met Nabab’s Atlanto (v. Nabab de Rêve). Nabab’s Atlanto is trouwens de volle broer van onze Cadeau de Muze. Bij de jonge paarden scoorde Suzanne Tepper met VDL Latina van ’t Merelsnest (v. Nabab de Rêve).

Lichtenvoorde

Felitia DH (v. Querlybet Hero) en Kathrin Müller lieten dan weer van zich horen in Lichtenvoorde. Ze werden vijfde in een rubriek 1.45m en in de GP was er een zevende plaats weggelegd voor dit duo. Gerben Morsink en Navarone Z (v. Nabab de Rêve) voegden daar nog een tweede plaats in een 1.45m-proef aan toe.

Varia

Opnieuw raak voor Genesis van de Neerheide (v. Triomphe de Muze) en de Spanjaard Xavier Cebria in Barcelona met winst in een 1.40m-proef. Capiche ‘ter Elzen’ (v. Bamako de Muze) en de Ecuadoraan Diego Javier Vivero Viteri tot slot werden negende in de GP van Balvanera.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top