Olivier Robert en Eros blinken uit in La Coruña

Nieuws

Olivier Robert en Eros blinken uit in La Coruña

Eros

Fenomenale cijfers konden Olivier Robert en Eros voorleggen na afloop van het vijfsterrenconcours in het Spaanse La Coruña. De zoon van Querlybet Hero presteerde het om een rubriek 1.50m-1.55m te winnen en ook nog eens vierde te eindigen in de GP.

Genesis van de Neerheide (v. Triomphe de Muze) trok in La Coruña dan weer de lijn van de vorige weken door. Met de Spaanse ruiter Xavier Cebria eindigde hij vijfde in een proef 1.45m (CSI2*).

Opglabbeek

Een nieuwe week, een nieuw internationaal concours in Opglabbeek met deze keer een zevende plaats in de GP voor Hugh Grant de Muze (v. Shindler de Muze) met de Franse ruiter Frédéric Bouvard. Verder was er nog derde plaats voor Justine Tebbel en Jack Daniels (v. Nabab de Rêve) over 1.40m, een prestatie die geëvenaard werd door Doron Kuipers en Homer de Muze (v. Nabab de Rêve).

Genève

De halfzus van Homer de Muze, Gancia de Muze (v. Malito de Rêve), klasseerde zich met Niels Bruynseels dan weer knap als zesde in de Rolex Top Ten Final in Genève. Een zoveelste topprestatie van dit duo dit jaar.

Puissance

Als uitsmijter nog de Puissance-proef in het Oostenrijkse Salzburg. Daar was de gedeelde winst voor de Tsjechische amazone Alena Gasperl met de KWPN’er Allman. Allman is een van de slechts acht geregistreerde nakomelingen van onze voormalige hengst Bacardi Orange de Muze. Bacardi Orange zelf stamt af van Cento uit onze merrie Vodka Orange de Muze (v. Darco) en sprong tot vorig jaar zelf internationaal onder Italiaanse vlag.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top