Loading...
Voor elk wat wils in de nieuwe collectie ET-Auctio...

Nieuws

Voor elk wat wils in de nieuwe collectie ET-Auction

Of je nu op zoek bent naar een veelbelovend springende tweejarige of een finalist op de wereldkampioenschappen voor jonge paarden als kerstcadeau, je hoeft niet verder te zoeken. ET-Auction heeft de juiste troef voor jou reeds gevonden.

Denk bijvoorbeeld aan de veelbelovende Pepper vd Bucxtale (v. Chaman) uit de lijn van onder meer Primeval Dejavu of Quarambole (v. Quarz ASK), de halfzus van Willem Greves GP-winnaar Carambole.

Ook Qui Que Bou vd Eedthoek (v. Kafka vd Heffinck) heeft de juiste genen meegekregen. Zijn moederlijn bracht eerder ook al de nummer één van de WBFSH-ranking, Halifax van ‘t Kluizebos. Kafka vd Heffinck is trouwens ook vertegenwoordigd dankzij Jordan van de Heffinck Z (v. VDL Groep Jos van d’Abdijhoeve) die uit dezelfde stam afkomstig is. Q7 van ’t Ruytershof is dan weer familie van Emerald van ’t Ruytershof.

Als je eerder zoekt naar wat meer ervaring is er Harthago van het Bellehof (v. Ugano Sitte), finalist op het WK voor vijfjarigen in Lanaken afgelopen zomer. Ook Pearl Gem VDM (v. Gemini xx) is reeds onder het zadel en lijkt bijzonder getalenteerd.

Wil je iets unieks? Wat dacht je dan van een clinic van een lid van het gouden Belgische team dat de finale van de Nations Cup wist te winnen? Niels Bruynseels, Pieter Devos, Nicola Philippaerts, Jos Verlooy en Wilm Vermeir staan te popelen om hun kennis met de hoogste bieder te delen. Bovendien gaat de opbrengst naar Drive-Up Safety, een goed doel dat de verkeersonveiligheid wil aanpakken.

Voor de rest van de collectie of meer informatie over de hierboven beschreven paarden, surf snel naar de website van ET-Auction.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top