Kasanova, L'Hermes en Lector in Lier

Nieuws

Kasanova, L'Hermes en Lector in Lier

Lier

Prima resultaten in Lier voor onze hengsten Kasanova de la Pomme (v. Bamako de Muze), Lector vd Bisschop  (v. Bamako de Muze) en L'Hermes de Muze (v. Elvis Ter Putte) met Karline De Brabander. De achtjarige Kasanova zorgde voor twee nulrondes op niveau 1.30m-1.35m, terwijl er voor bij Lector en L'Hermes een nulronde en een rondje met een tijdsfout werd genoteerd in de proeven voor zevenjarigen.

Nog meer Bamako de Muze in de GP2* dankzij een vijfde stek voor Copain de Muze (v. Bamako de Muze) met Claire Putters. Ook bij de jonge paarden in Lier was het Bamako die voor hoogtepunten zorgde dankzij Geisha des Sequoias (Odile Gierech) vijf- en zesjarigen en L’Etoile van ’t Meulenhof (Stephanie Vermeulen) bij de zevenjarigen.

Nashville van ’t Meulenhof (v. Elvis Ter Putte) met Stephanie Vermeulen, Minerva de Kalvarie (v. Elvis Ter Putte) met Kirsten Rombouts, Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) met Karline De Brabander en Sanne Thijssen op Hi There (v. Nabab de Rêve) deden het ook dubbel foutloos in de finaleproef voor vijf- en zesjarigen. Bij de zevenjarigen ten slotte, waren het Lester (v. Elvis Ter Putte) en Damien Haelterman die zich lieten opmerken.

Praag Play-Offs

Bij de eerste editie van de finale van de Global Champions League en de Global Champions Tour in Praag, de zogenaamde Praag Play-Offs, maakte Dalila de la Pomme het mooie weer met de Zweedse amazone Evelina Tovek. De dochter van Taran de la Pomme werd vierde met het team van de Scandinavian Vikings in de finale, nadat ze ook al tweede werden in de halve finale. In de Super GP met alle winnaars van een Global Champions Tour GP afgelopen seizoen was er nog een mooie zesde stek voor Ensor de Litrange LXIII (v. Nabab de Rêve), die door Lorenzo De Luca naar de zesde stek gepiloteerd werd.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top