Ongenaakbare El Torreo de Muze heerst in Rabat

Nieuws

Ongenaakbare El Torreo de Muze heerst in Rabat

Rabat

Winst in de Wereldbekermanche en als een van slechts vier combinaties dubbel nul in de Nations Cup. Een absolute topprestatie dus van onze hengst El Torreo de Muze met Bernardo Alves. Het Braziliaanse team eindigde uiteindelijk pas vierde, maar de pas negenjarige El Torreo toont absoluut uit het goede hout gesneden te zijn.

Ook Tum Play du Jouas (v. Querlybet Hero) deed het goed in Rabat. Met Anthony Bourquard realiseerde Tum Play eveneens een dubbele nulronde in de Nations Cup van Rabat. Het Zwitserse team eindigde uiteindelijk als tweede. Paolo Adorno en Fer Z.G. (v. Nabab de Rêve) eindigden dan weer als zevende in de Wereldbekermanche en vierde in een proef 1.45m.

Thierry Goffinet won op zijn beurt de GP1* met de merrie Mojito van de Meiboom (v. Malito de Rêve).

St. Tropez

Voor de tweede week op rij liet Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze) zich opmerken met zijn nieuwe amazone Jessica Springsteen. Een tiende plaats in de GP4* was deze keer het resultaat.

Vilamoura

Dabelle (v. Nabab de Rêve), de volle zus van Glock’s London (ex-Carembar de Muze), sprong naar de vierde plaats in de GP van Vilamoura (1.50m) met Niels Kersten. Dabelle is eveneens de moeder van onze hengst Jardy de Muze (v. Gemini xx).

Opglabbeek

Een vierde plaats was het verdict voor Gentiane de la Pomme (v. Shindler de Muze) en Wilm Vermeir in een rubriek 1.45m in het Sentower Park. Firefly W (v. Nabab de Rêve) met Matthew Sampson wonnen een zoveelste rubriek 1.40m en bij de jonge paarden sprong Noortje vd Windheuvel (v. Farfelu de Muze, Dirk Demeersman) naar de zege bij de vijf- en zesjarigen.

Le Mans

In de GP2* van Le Mans ging de tweede plaats naar Aymeric de Ponnat. Hij had daarvoor de sBs-merrie Elize (v. Bamako de Muze) gezadeld. De Ponnat had ook nog een andere Bamako-dochter onder het zadel waarmee hij zich in de kijker sprong. Met Honeymore WV klasseerde hij zich bij de zevenjarigen.

Oliva

De achtjarige Guinness (v. Nabab de Rêve) werd door Harry Allen naar de tweede plaats gepiloteerd in de GP2* van Oliva. Dit duo voegde daar ook nog een vijfde plaats over 1.40m aan toe. Donatella de la Pomme (v. Bamako de Muze) won de GP1* met Charlotte Lebas. De grootmoeder van deze Donatella is Narcotique de Muze II.

Siauliai

Een van de enige nazaten van Hugh Grant de Muze liet van zich horen bij de jonge paarden in het Litouwse Siauliai. Susan Kaleta en Herrera reden zich drie dagen op rij in de prijzen bij de zes- en zevenjarigen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top