Drie op drie voor Mithras de Regor in Lier

Nieuws

Drie op drie voor Mithras de Regor in Lier

Azelhof

Onze hengst Mithras de Regor (v. Elvis Ter Putte) scoorde aan de lopende band in Lier. Met Guy Beyers won de zevenjarige hengst liefst drie proeven op rij. Mithras heeft als grootmoeder de merrie Centa de Muze en gaat via Walloon de Muze terug op Qerly Chin. Ook Malibu de Muze (v. Nabab de Rêve, Kendra Claricia Brinkop), Niagara de Muze Z (v. Nabab de Rêve, Sidney Eras), Pikap de Muze Z (v. Ponsee V, Christophe Vanderhasselt), Messi vd Bisschop (v. Bamako de Muze, Bernardo Mathias) en Matonge of Colors (v. Elvis Ter Putte, Guy Beyers) lieten zich in deze rubrieken opmerken.

El Jadida

El Torreo de Muze blijft zijn foutloze streak verderzetten op Marokkaanse bodem. In de laatste week van de Morocco Royal Tour, in El Jadida, greep hij met Bernardo Alves de vierde stek in een rubriek 1.50m. Fantomas de Muze leverde met Getric Van Beek (Hani Kamal Raji Bisharat) de tweede plaats in een proef 1.40m.

Tryon

Op het vijfsterrenconcours in het Amerikaanse Tryon sprong Lillie Keenan naar de derde plaats in een proef 1.50m. Ze had daarvoor de ruin Fasther (v. Vigo d’Arsouilles) gezadeld. Santiago Lambre en Ibabco (v. Nabab de Rêve) voegden daar nog een tweede plaats over 1.45m aan toe.

Oslo

Dubbel prijs voor Olivier Robert en Eros (v. Querlybet Hero) in Oslo. Het duo won een proef 1.45m en werd ook nog eens tweede in een andere rubriek over 1.50m.

In de wereldbekermanche piloteerde James Wilson zijn Imagine de Muze (v. Nabab de Rêve) naar plek negen met vier strafpunten in de barrage.

Zwolle

Een derde plaats was het resultaat voor Wout Jan van der Schans en Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Rêve) in Zwolle (1.40m). VDL Latina van ’t Merelsnest (v. Nabab de Rêve) won met Jur Vrieling een andere rubriek op dezelfde hoogte. Dit duo werd ook nog eens tweede. Bij de jonge paarden was er een zege voor Daan van Geel met Hulde G (v. Vigo d’Arsouilles) bij de zes- en zevenjarigen.

Oliva

In het Spaanse Oliva was Loukas de la Noue (v. Malito de Rêve) goed voor een vierde plaats in de GP3* met Cameron Hanley. Jeanne vd Oude Heihoef (v. Nabab de Rêve) en Marta Gras Lorente pakten een derde en een vijfde stek op niveau 1.40m (1*). In de proeven voor zevenjarigen liet Patricia Guery zich opmerken met Margriet de Mariposa (v. Nabab de Rêve).

Chevenez & St. Tropez

Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve) en Piergorgio Bucci sprongen naar de vierde plaats in de GP2* van St. Tropez. Noelle Barry en Jolie van het Molenhof (v. Nabab de Rêve) tot slot, grepen de derde plaats in de GP2* van Chevenez.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top