Loading...
Morfine de Muze wint in Opglabbeek

Nieuws

Morfine de Muze wint in Opglabbeek

Opglabbeek

Morfine de Muze (Nabab de Rêve x Tinka’s Boy) toonde zich met Rik Hemeryck de beste bij de zevenjarigen in Opglabbeek. Ook Me 2 By Cavalor (v. Elvis Ter Putte, Thibaut Bollen), Missouri van ’t Ruytershof (v. Bamako de Muze, Pilar Lucrecia Cordon), Maydream D (v. Nabab de Rêve, Rebecca Lindeblad) en Mazzeltof v/h Elkenhof (v. Nabab de Rêve, Adir Dias de Abreu) toonden zich. Bij de vijf- en zesjarigen sprongen de prestaties van Nikita van het Geinsteinde (v. Elvis Ter Putte) en Jessica Burke in het oog, net als die van Tim Prouvé met Nike Prova (v. Elvis Ter Putte).

In de tweesterrubrieken liet Francisco Rocha zich opmerken met een derde plaats over 1.40m met Kipling van ’t Hagenhof (v. Nabab de Rêve).

Helsinki

Eros (v. Querlybet Hero) en Olivier Robert toonden nogmaals hun klasse, deze keer in Helsinki. Het duo won een jachtparcours 1.40m en veroverde ook nog een tweede plaats over 1.45m. Een vijfde plaats was dan weer het resultaat voor Minerva G.I.H. Z (v. Malito de Rêve) in een rubriek 1.50m, met in het zadel Eugenio Grimaldi.

Samorin

Nog maar eens een overwinning voor Gentiane de la Pomme (v. Shindler de Muze) en Wilm Vermeir. Ditmaal over 1.45m in Samorin. In de tweesterrubrieken was er een derde plaats in de GP voor Luigi Polesello op Farao van ’t Vennehof (v. Triomphe de Muze).

Michalowice

In het Poolse Michalowice sprong Groenaannemer vd Lentamel (v. Nabab de Rêve) naar een vierde plaats in een 1.40m-proef met Julia Jaglarz.

St Lô

De Six Bars in het Franse St. Lô leverde een tweede plaats op voor Bjorn Vandenbossche en Juristo van het Hagenhof (v. Elvis Ter Putte). In de GP3* was er een derde plaats voor Julien Anquetin op Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve). Cyril Bouvard en Victoria d’Argent (v. Nabab de Rêve) eindigde op vier.

Valencia

Mike Van Belle sprong naar de zege in een 1.40m-rubriek op het concours in Valencia op Frauke van ’t Hagenhof Z (v. Golden Hawk, ex-Figo de Muze). In de GP was er een achtste plaats weggelegd voor Robin Muhr op Vino Z (v. Vigo d’Arsouilles). In de rubrieken voor jonge paarden liet Lieven Devos mooie dingen zien met E-Risingson Z (v. Elvis Ter Putte). Ook Will Edwards sprong in het oog met Magic Chianti (v. Nabab de Rêve).

Vilamoura

In Vilamoura tot slot, schreef Omer Karaevli een 1.40m-proef op zijn naam met Gotham City PL (v. Filou de Muze).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top