Mosito aan de macht op Belgian Youngster Trials

Nieuws

Mosito aan de macht op Belgian Youngster Trials

BYT

Naar goede gewoonte organiseerde BWP Sint-Niklaas op Allerheiligen de Belgian Youngster Trials. Quickly van de Kruishoeve, in eigendom van Stal de Muze, won de reeks voor driejarigen. Quickly stamt af van Mosito van het Hellehof uit een merrie van Fantomas de Muze. Qadira de Regor (v. Bamako de Muze) eindigde op vier, Quibus vd Bisschop (v. Vigo d’Arsouilles) op vijf. Qualando de Carmel (v. Mosito van het Hellehof) tot slot, veroverde de achtste stek.

Ook in de andere reeksen deden onze fokproducten en de nakomelingen van onze hengsten het goed. Bij de tweejarige merries en ruinen eindigde River Kwai de Muze (v. ET Cryozootech) op vier, Be Cute de Muze Z (v. Bamako de Muze) op tien. Esperanza de Rie Z (v. Elvis Ter Putte) pakte zelfs de derde plaats. Esperanza heeft als grootmoeder de merrie Anais Anais de Muze. De vijfde stek was weggelegd voor Rimini II-P (v. Matisse de Mariposa).

In de reeks voor tweejarige hengsten eindigde Ravajo de Haquet (v. Navajo van ’t Vianahof) op plaats acht. Reborn de Muze (v. Malito de Rêve) stond op negen.

Tortona

Ook bij de jonge paarden in het Italiaanse Tortona waren onze fokproducten aan zet. Neptune de Muze (v. Cadeau de Muze) imponeerde bij de zesjarigen met Jane Richard Philips. Ook Gianluca Gennusa liet mooie dingen zien met Nelson van de Moorskeshoeve (v. Elvis Ter Putte). Bij de zevenjarigen pakte Macon de Muze (v. Elvis Ter Putte) een overwinning, gereden door Enrico Botto. Demantur de Muze Z (v. Diamant de Semilly) kon zich eveneens een aantal keer plaatsen met Fabio Crotta.

Paolo Adorno en Fer Z.G. (v. Nabab de Rêve) eindigden op twee in een rubriek 1.45m.

Lyon

Lord de Muze (v. Nabab de Rêve) en Mathieu Billot pakten de derde stek in een 1.50m-proef op de Wereldbekermanche in Lyon.

Valencia

In Valencia sprong Magic Chianti (v. Nabab de Rêve) zich in de kijker bij de zevenjarigen met Will Edwards. Bij de vijf- en zesjarigen viel Lieven Devos nogmaals in positieve zin op met E-Risingson Z (v. Elvis Ter Putte).

Luik

Elco Van Hof Ter Naillen (v. Elvis Ter Putte) werd door Michel Hendrix naar de negende plaats gepiloteerd in de GP4* van Luik. Charlotte Bettendorf en Nababette Z (v. Nabab de Rêve) voegden daar een derde plaats over 1.40m aan toe.

In de rubrieken voor jonge paarden lieten Melia de Regor (v. Elvis Ter Putte, Grégory Wathelet) en Great Britain V (v. Nabab de Rêve, Jérôme Guery) zich opmerken bij de zevenjarigen.

Oldenburg

Na een hele rist ereplaatsen, was het nogmaals raak voor Julien Anquetin en Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve). Het duo won de GP3* van Oldenburg. Ook Jur Vrieling en Latina van ’t Merelsnest (v. Nabab de Rêve) deden goede zaken. Ze werden twee over 1.40m. Kathrin Müller en Felitia DH (v. Querlybet Hero) eindigden derde over 1.45m.

Lier

De pas achtjarige Plato de Muze Z (v. Plot Blue) werd vierde in de GP van Lier. Arnaud Gaublomme zat in het zadel. Gaublomme reed ook nog Mevita vd Bisschop (v. Elvis Ter Putte) en Esprit d’Intro Z (v. Elvis Ter Putte) naar een aantal opvallende klasseringen bij de zevenjarigen.

In de proeven voor vijfjarigen sprong Laure Smans zich in de kijker met Orleans de Muze (v. Bamako de Muze).

Oliva

Laura Johnson en Euphoria HST (v. Nabab de Rêve) grepen de tweede plaats in een 1.40m in het Spaanse Oliva. Matthew Sampson en Firefly W (v. Nabab de Rêve) pakten de vijfde stek in de GP1*.

Monterrey & Vilamoura

In Monterrey sprong de achtjarige El Conde (v. Filou de Muze) naar de tweede plaats in een 1.45m-proef met de Mexicaanse ruiter Nicolas Pizarro. Nog meer Filou de Muze in Vilamoura, waar Omer Karaevli een 1.40m naar zijn hand wist te zetten met Gotham City PL.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top