Denzel van 't Meulenhof levert winnaar National Fr...

Nieuws

Denzel van 't Meulenhof levert winnaar National Free Jump Contest

National Free Jump Contest

In de reeks voor driejarigen op het National Free Jump Contest van de Jonge Fokkers uit Wambeek, ging de zege naar Quismé van de Spieringenberg (v. Denzel van 't Meulenhof). Queen van de Warande (v. El Torreo de Muze) eindigde op plek vijf en Qourtois van de Rhamdiahoeve (v. Nabab de Rêve) op acht.

In de reeks voor vrouwelijke tweejarigen, was de tiende plaats voor Rithrasse van Strijtem (v. Mithras de Regor). Bij de mannelijke leeftijdsgenoten sprong Riverdale van het Meulenhof (v. Malito de Rêve) naar plek zes.

Verona

In de wereldbekermanche van Verona plaatste Niels Bruynseels zich met Gancia de Muze (v. Malito de Rêve) op plek negen. Wilm Vermeir en Gentiane de la Pomme (v. Shindler de Muze) wonnen een rubriek 1.45m met joker in de stad van Romeo en Julia. Ego van Orti (v. Vigo d’Arsouilles) tot slot, eindigde op vier in een proef 1.55m.

Valencia

Karina Leichle sprong met Guardian (v. Nabab de Rêve) naar de overwinning bij de zevenjarigen in Valencia. Ook Lieven Devos en E-Risingson Z (v. Elvis Ter Putte) schreven twee overwinningen bij op hun palmares bij de vijf- en zesjarigen.

Voor Cameron Hanley en Loukas de la Noue (v. Malito de Rêve) was er een zesde stek weggelegd in de GP2*, nadat dit duo eerder ook al vierde werd in een proef 1.45m.

Opglabbeek

Christian Weier en Global (v. Nabab de Rêve), dochter van Cordula de Laubry – beste merrie ter wereld volgens de Hippomundo-rankings, grepen de vierde plaats in de GP3* van Opglabbeek.

Monterrey

E-Muze Yek (v. For Pleasure), gefokt door Stal de Muze en Walter Lelie, werd met Alejandro Leonardo Winkler negende in de GP3* van Monterrey. E-Muze Yek komt uit dezelfde lijn als onder meer onze hengst El Torreo de Muze.

Le Mans

In het Franse Le Mans eindigde Jonathan Chabrol op plaats zes in de GP. Hij had hiervoor Huxx de Muze (v. Nabab de Rêve) gezadeld.

Bij de jonge paarden liet Florence Bazire zich opmerken met Medoc de Muze (v. Bamako de Muze).

Wroclaw

Camako S Boy JW (v. Bamako de Muze) en de Poolse ruiter Tomasz Olszewski waren goed voor een vierde plaats in een 1.40m-rubriek in het Poolse Wroclaw.

Oliva

Vinvin de Levaux, een tienjarige zoon van Bamako de Muze, pakte met Laetitia Pauli een derde plaats in een 1.40m-rubriek in het Spaanse Oliva.

Toronto

In Toronto tot slot, lieten de kersverse combinatie Shane Sweetnam en Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze) zien uit het juiste hout gesneden te zijn. Ze eindigden meteen derde in een jachtrubriek over 1.40m.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top