Tweede plek voor Plato de Muze Z in Opglabbeek

Nieuws

Tweede plek voor Plato de Muze Z in Opglabbeek

Instagram

We openen deze week met een dienstmededeling. Stal de Muze is vanaf nu ook te vinden op Instagram. Volg ons via ‘staldemuze’.

CSIU25 Opglabbeek

In de GPU25 in het Sentower Park (1.45m), eindigde Arnaud Gaublomme op plaats twee met ons fokproduct Plato de Muze Z (v. Plot Blue). De moeder van deze Plato is de merrie Iphigeneia de Muze, die met Gregory Wathelet op het hoogste niveau actief is.

Verder vielen er ook topprestaties te noteren voor Claire Putters en Fa Belle van Sombeke (v. Querlybet Hero). Het duo eindigde derde in een proef 1.45m en vierde over 1.40m.

WB Stuttgart

De Ierse topruiter Darragh Kenny snelde naar de vijfde plaats in een rubriek 1.55m op het wereldbekerconcours in het Duitse Stuttgart met Dabelle (v. Nabab de Rêve). Dabelle is ook wel bekend als de moeder van onze jonge hengst Jardy de Muze (v. Gemini xx).

Las Vegas

In de Noord-Amerikaanse divisie van de FEI World Cup, was er een zesde plaats voor Everardo Hegewisch Diaz Infante met Ircos IV (v. Nabab de Rêve). Het concours vond plaats in Las Vegas.

Vermezzo

Paolo Adorno en Fer Z.G. (v. Nabab de Rêve) boekten nogmaals een overwinning, ditmaal in het Italiaanse Vermezzo. Het duo won een rubriek 1.45m. Ook Evitason van ’t Paradijs (v. Golden Hawk, ex-Figo de Muze) liet van zich horen. Met Matteo Zamana sprong de ruin naar plaats acht in de GP2*.

Oliva-Valencia

Firefly W (v. Nabab de Rêve) was opnieuw niet te houden in het Spaanse Oliva. Met Matthew Sampson in het zadel, realiseerde Firefly een eerste en een derde plaats over 1.40m. Ook Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Rêve) imponeerde, gereden door Wout-Jan van der Schans. Deze combinatie stond op vijf in een proef 1.45m.

Bij de jonge paarden waren er goede resultaten voor Brieanne Dofort op Nanou van het Dennehof (v. Elvis Ter Putte) bij de zesjarigen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top