GCL Play-Offs koud kunstje voor Cadeau de Muze

Nieuws

GCL Play-Offs koud kunstje voor Cadeau de Muze

Praag

Twee omlopen gesprongen, twee keer de nul op het scorebord. Cadeau de Muze (v. Nabab de Rêve) lijkt steeds meer een team te vormen met zijn nieuwe ruiter William Whitaker. Dat bevestigden ze in Praag, door zowel in de kwart- als de halve finale van de Global Champions League Play-Offs foutloos te springen.

Lier

Prima resultaten ook in de rubrieken voor zevenjarigen in Lier. Zowel Messi vd Bisschop (v. Bamako de Muze, Bernardo Mathias), Milando (v. Elvis Ter Putte, Eoin Gallagher), Emara Giguellerie Z (v. Elvis Ter Putte, Pascal van Laethem), Missouri van ’t Ruytershof (v. Bamako de Muze, Pilar Lucrecia Cordon) als Pikap de Muze Z (v. Ponsee V, Christophe Vanderhasselt) lieten een of meer foutloze rondes noteren.

München

Een bronzen plak was het resultaat voor Felitia DH (v. Querlybet Hero) en Kathrin Müller in de GP4* van München. Ook Jolie van het Molenhof (v. Nabab de Rêve) en Werner Muff waren goed voor een derde plaats. Zij behaalden die in een proef 1.50m.

Rouen

Donatella de la Pomme (v. Bamako de Muze) en Charlotte Lebas pakten de tiende stek in de GP1* van Rouen. In een viersterrenrubriek over 1.50m was het de beurt aan Julien Anquetin om met Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve) naar de zege te snellen.

Kronenberg

In Kronenberg zorgden Ruben Romp en Pirate Andalou (v. Nabab de Rêve) voor een ereplaats door vierde te eindigen in een 1.40m-proef. Diezelfde ruiter had trouwens ook nog Elise (v. Nabab de Rêve) onder het zadel, die hij naar de derde plaats piloteerde in een andere rubriek 1.40m.

Valencia

Het houdt maar niet op voor Lieven Devos en de pas zesjarige E-Risingson Z (v. Elvis Ter Putte). In Valencia voegden ze opnieuw twee overwinningen toe aan hun palmares.

Italia

In de GP2* van het Italiaanse Vermezzo, eindigde Paolo Adorno op plaats negen met zijn Fer Z.G. (v. Nabab de Rêve). Bij de jonge paarden in Gorla Minore, was het aan Demantur de Muze Z (v. Diamant de Semilly) om een hoofdrol op te eisen. In de rubrieken voor zevenjarigen sprong hij telkens foutloos met Fabio Crotta.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top