Loading...
Fletcher Ter Wilgen Z vers beschikbaar in 2020

Nieuws

Fletcher Ter Wilgen Z vers beschikbaar in 2020

Nieuw! Nieuw! Nieuw!

Met het nieuwe jaar in aantocht, kondigen we ook met plezier een eerste nieuwe hengst aan voor het komende dekseizoen. Fletcher Ter Wilgen Z (v. For Pleasure) zal komend jaar met vers sperma beschikbaar zijn bij Stal de Muze. Fletcher is gefokt uit de jonge merrie Tigra Ter Wilgen Z (v. Taloubet Z). Tigra eindigde als vijfjarige vierde op het WK in Lanaken. Fletcher heeft overigens zelf al het een en ander bewezen. Zo werd hij dit jaar Belgisch Kampioen bij de vierjarigen. De hengst is goedgekeurd voor het AES.

Stockholm

Fraaie overwinning in Stockholm voor ons fokproduct Important de Muze (v. Erco van ’t Roosakker) met Darragh Kenny. Het duo schreef een rubriek 1.50m op hun naam.

Poznan

Ook in Poznan noteerden we een prima resultaat van een van onze fokproducten. Huxx de Muze (v. Nabab de Rêve) finishte op plaats vier in een 1.40m-proef met de Franse ruiter Jonathan Chabrol.

Opglabbeek

Bij de jonge paarden in Opglabbeek sprong de zevenjarige Malibu de Muze (v. Nabab de Rêve) zich in de kijker met Kendra Claricia Brinkop, net als Anneliese Prag op Elle Flip de Muze Z (v. Elvis Ter Putte). Ook Jessica Mendoza (I-Cap CL Z, v. I’m Special de Muze) en Eoin Gallagher (Milando, v. Elvis Ter Putte) realiseerden een of meerdere nulrondes. Bij de vijf- en zesjarigen verdienden Ocean van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze, Astrid Rooms), Opium Ter Wilgen (v. Elvis Ter Putte, Emma Rooms), Only de Wiqui (v. Elvis Ter Putte, Denise Wilson), Noortje vd Windheuvel (v. Farfelu de Muze, You Zhang) en Oechie K (v. I’m Special de Muze, Brecht Goossens) een vermelding in deze rubriek.

Kreuth

Alan Kelly en Jendy-S (v. Nabab de Rêve) eisten een hoofdrol op in het Duitse Kreuth. De combinatie sprong naar plaats negen in de GP en pakte tussendoor ook nog een vierde stek in een 1.40m-proef. Bij de jonge paarden liet Irife Rose Z (v. I’m Special de Muze) zich opmerken in de rubrieken voor zeven- en achtjarigen met Raphael Masson.

Al-Ain

Ina van de Nieuwburghoeve (v. Nabab de Rêve) schreef een rubriek 1.45m op haar naam in Al Ain met Mohammed Al Kumeiti in het zadel. Het duo werd ook nog eens derde in de GP. Hannah-Gold (v. Nabab de Rêve) en Mohd Osama El Borai eindigden op vijf over 1.40m.

Barcelona & Chazey-sur-Ain

Het brons in de GP1* van Barcelona was weggelegd voor Jérôme Gachignard en Great Miracle (v. Shindler de Muze). Rodrigue Desmoules en Brigitte (v. Nabab de Rêve) werden op hun beurt negende in de GP1* van Chazey-sur-Ain. Bij de jonge paarden lieten Hilton des Hauts Droits (v. Nabab de Rêve, Nicolas Dornier), Cyclade du Barbin (v. Nabab de Rêve, Etienne Bouchet), Capsule d’Argent (v. Elvis Ter Putte, Pelagie Falvy) en Corum de Champloue (v. Nabab de Rêve, Emilie Laporte) zich uitstekend zien bij de zes- en zevenjarigen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top