El Torreo de Muze op zeven in wereldbeker Tetouan

Nieuws

El Torreo de Muze op zeven in wereldbeker Tetouan

Tetouan

Knappe prestatie van onze hengst El Torreo de Muze in de wereldbekermanche van het Marokkaanse Tetouan. Met zijn vaste ruiter Bernardo Alves plaatste hij zich op nummer zeven met vier strafpunten in de barrage. Tum Play du Jouas (v. Querlybet Hero) en Anthony Bourquard eindigden in dezelfde rubriek op plek zes.

Barcelona

Lord de Muze (v. Nabab de Rêve) liet van zich horen in de Nations Cupfinale in Barcelona. Met Mathieu Billot eindigde de pas achtjarige Lord eerste en tweede in twee rubrieken 1.45m. In de finale van de Nations Cup zelf pakte het Zweedse team brons, met in hun rangen Evelina Tovek en Dalila de la Pomme (v. Taran de la Pomme).

Opglabbeek

In Opglabbeek sprong Morfine de Muze (v. Nabab de Rêve) zich in de prijzen bij de zevenjarigen met Rik Hemeryck. Morfine is een dochter van Heroine de Muze. Ook Malibu de Muze (v. Nabab de Rêve) met Kendra Claricia Brinkop en Mazzeltof v/h Elkenhof (v. Nabab de Rêve) met Adir Dias De Abreu lieten zich opmerken. Bij de zesjarigen waren er opnieuw een aantal foutloze rondes voor Brieanne Dofort en Nanou van het Dennehof (v. Elvis Ter Putte)

In de GP2* van Opglabbeek reed Jessica Springsteen naar een tiende stek met haar nieuwe troef Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze).

Gorla Minore & Oliva-Valencia

Een vierde plaats was het resultaat voor Enanda (v. Nabab de Rêve) en Michol del Signore in een 1.50m-rubriek in het Italiaanse Gorla Minore.

Hannah O’Shea en Ciao Bella (v. Triomphe de Muze) pakten een tweede plaats in een 1.40m-proef in het Spaanse Oliva. Ook Loukas de la Noue (v. Malito de Rêve) deed het goed. Met Cameron Hanley pakte hij een vierde plaats in een rubriek 1.45m en als klap op de vuurpijl een derde plaats in de GP2*.

Sacramento & Johnstown

De Nabab de Rêve-nazaat Ircos IV eindigde op vijf in de wereldbekermanche van Sacramento met Everardo Hegewisch Diaz Infante. Hocus Pocus de Muze (v. Tinka’s Boy) en Harrie Smolders voegden daar nog een tweede plaats aan toe in een 1.50m-rubriek in het Amerikaanse Johnstown.

Overige

In het Britse Birmingham sprong James Wilson naar de achtste plaats in GP met Imagine de Muze (v. Nabab de Rêve). De Six Bars in Barbizon was een kolfje naar de hand van Bjorn Vandenbossche op Juristo van het Hagenhof (v. Elvis Ter Putte). Kenia van ’t Laerhof tot slot, eindigde met Jane Richard Philips op vier in een 1.40m-rubriek in Wiener Neustadt. Kenia is een dochter van Fantomas de Muze.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top