Nakomelingen van Nabab de Rêve blijven het doen

Nieuws

Nakomelingen van Nabab de Rêve blijven het doen

Een van de meest opvallende resultaten kwam op naam van Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze). Onder het zadel van Jessica Springsteen, kwam deze tienjarige ruin op de derde plaats terecht in de loodzware GP5* van Rome. Een andere opvallend resultaat was er voor Mathieu Billot en Lord de Muze (v. Nabab de Rêve). Deze halfbroer van Lector vd Bisschop en Fantomas de Muze, eindigde uiteindelijk op plaats acht.

Ook in de andere rubrieken waren het de zonen van Nabab de Rêve die de dienst uitmaakten. Jérôme Guery heeft sinds kort weer Australia (ex-Great Britain V) onder het zadel. Het duo sprong onder meer naar een tweede plaats over 1.45m en naar een vierde plaats in een proef 1.55m. In de Six Bars was er een gedeelde vierde plaats voor Eugenio Grimaldi en Eagle.

In de landenwedstrijd was er een derde plaats voor het Braziliaanse team dankzij onder meer Hermes van de Vrombautshoeve (v. Vigo d’Arsouilles). Het Amerikaanse team pakte de vijfde plaats met in hun midden Jessica Springsteen en Don Juan van de Donkhoeve.

Wierden

Op het jeugdconcours in het Nederlandse Wierden maakten de Nabab-nazaten eveneens grote sier. Het Belgische juniorenteam sprong naar het zilver in de landenwedstrijd met dank aan Tristan en Aurelia Guisson, die met respectievelijk Naturelle vh Legitahof Z en No Limit vh Legita Hof Z deel uitmaakten van dit succes. Tristan Guisson voegde daar nog een negende plaats aan toe in de GP voor Junioren.

In de GP voor Young Riders kon Mel Thijssen zich klasseren met Holliewood, eveneens een dochter van Nabab de Rêve.

Overige

In het Duitse München-Riem was er een tweede plaats voor Guardiola-N (v. Vigo d’Arsouilles) en Maximilian Schmid in de GP2*. Het duo pakte eerder ook al een klassering in een proef 1.40m.

In Bonheiden maakte Sanne Thijssen opnieuw het mooie weer met Hi There (v. Nabab de Rêve). Ze werden onder meer vierde in een rubriek 1.40m.

Bonaire (v. Vigo d’Arsouilles) tot slot, pakte een negende plaats in de GP1* van St. Tropez. Bonaire wordt gereden door de Australische amazone Shimona Fraid.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top