Loading...
El Torreo zegeviert in Bourg-en-Bresse

Nieuws

El Torreo zegeviert in Bourg-en-Bresse

Nagelbijten in Bourg-en-Bresse afgelopen weekend. In de loodzware GP4* kwam El Torreo de Muze (v. Taran de la Pomme) als vierde starter met slechts een schamel strafpunt voor tijdsoverschrijding door de finish. 46 combinaties later bleek dat nog steeds het (gedeelde) beste resultaat, waardoor een barrage uitsluitsel moest geven over de zege. Laurent Goffinet en Atome des Etisses (v. Mylord Carthago) konden daarin niet foutloos blijven. Bernardo Alves en El Torreo de Muze wel, waardoor ze deze GP glansrijk op hun naam schreven. Alexis Deroubaix en Kitona de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) eindigden bovendien nog op plaats vier.

Eveneens in Bourg-en-Bresse sprong Elize (v. Bamako de Muze) naar de tweede plaats in een proef 1.50m met Aymeric de Ponnat. Gudrun Patteet en Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze) pakten een derde plaats in een rubriek 1.45m. Francisco José Mesquita Musa en Filou Imperio Egipcio (v. Querlybet Hero) tot slot, eindigden op plaats drie over 1.40m.

Bonheiden

Niet alleen El Torreo zelf liet van zich horen afgelopen weekend. Zijn zoon Quelmek de Muze liet zich opmerken bij de vijfjarigen in Bonheiden onder het zadel van Bart Anthonissen.

In de GP was er een negende plaats voor Dries Dekkers met Lover Boy van het Schaeck (v. Elvis Ter Putte). Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) en Gilles Thomas sprongen naar plaats vijf in een proef 1.45m. In diezelfde rubriek bleef Guy Beyers foutloos op Mithras de Regor (v. Elvis Ter Putte). Piet Raijmakers Jr. en Gomez Imprezz (v. Nabab de Rêve) pakten nog een derde stek in een proef 1.40m.

Gorla Minore

Ons fokproduct Pollux de Muze Z (v. Plot Blue) eindigde op plaats drie in een rubriek 1.45m in het Italiaanse Gorla Minore met de Zwitser Yannick Jorand in het zadel. Voor Margareth Eikner en Nikita du Roton (v. Elvis Ter Putte) was er dan weer een vijfde plaats in het 1.40m.

Opglabbeek

Ioli Mytilineou en Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte) imponeerden op het CSI3* in Opglabbeek. Het duo pakte een vijfde plaats in een proef 1.45m en eindigde ook zevende in de GP met een dubbele nulronde. Koen Vereecke en L’Esmeralda van ’t Meulenhof (v. Nabab de Rêve) sprongen naar een tweede plaats in een rubriek 1.40m.

Kronenberg

In Equestrian Center De Peelbergen reed Alexander Butler naar de zege in het 1.40m met Gaston d’Ecaussinnes (v. Malito de Rêve). Voor Wout Jan van der Schans en Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Rêve) reste nog een tweede plaats in een proef 1.45m.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top