Lijn van Butterfly Flip blijft imponeren

Nieuws

Lijn van Butterfly Flip blijft imponeren

Lijn van Butterfly Flip blijft imponeren

WB Stuttgart

Flip’s Little Sparrow, dochter van onze fokmerrie Butterfly Flip blijft het goed doen. Nadat ze vorige week al Zweeds kampioen werd met Stefanie Holmen, voegde ze daar deze week een vijfde plaats in de WB van Stuttgart aan toe. Uit Butterfly Flip hebben wij onder andere Next Flip de Muze Z (v. Nabab de Rêve), Vigo’s Flip de Muze Z (v. Vigo d’Arsouilles), Naughty Flip de Muze Z (v. Norton d’Eole) en Elle Flip de Muze Z (v. Elvis Ter Putte) gefokt, die dus halfbroers en -zussen zijn van Flip’s Little Sparrow (foto: Vigo's Flip de Muze Z).

Rouen

Op het viersterrenconcours in Rouen sprong Gravity of Greenhill zich in de kijker met Guillaume Batillat. De twaalfjarige zoon van Nabab de Rêve eindigde uiteindelijk zevende in de GP. Nog in Rouen eindigde Uraeus Blanc HDC (v. Nabab de Rêve) met Patrice Delaveau tweede in een proef 1.40m. Verder viel er nog een tweede plaats te noteren voor Emerald Sitte (v. Nabab de Rêve) met Alice Laine in de GP1*.

Nog meer Nabab

Ook in het Italiaanse Vermezzo waren het de nakomelingen van Nabab de Rêve die de eer van Stal de Muze hooghielden. Dieudonné de Guldenboom werd door Jane Richard Philips naar de tweede plaats gepiloteerd in een rubriek 1.50m.

Kronenberg

De jonge paardenrubrieken in Kronenberg leverden weer een hele rist knalprestaties op. Nanou van het Dennehof (v. Elvis Ter Putte) met Brieanne Dofort, Houdini van de Dijk (v. Vigo d’Arsouilles) met Abdel Saïd, Van Halen Z (v. Vigo d’Arsouilles) met Guido Klatte Jr, Hayley (v. Glock’s London, ex-Carembar de Muze) met Omer Karaevli en Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze) met Gudrun Patteet lieten zich opmerken bij de vijf- en zesjarigen. Loukas de la Noue (v. Malito de Rêve) deed hetzelfde met Giavanna Rinaldi bij de zevenjarigen.

U25

Op het U25-concours in Opglabbeek zorgden Bamako de Muze en Nabab de Rêve voor de nodige springgenen. Cacacha van ’t Schaeck (v. Bamako de Muze) snelde met Max Sebrechts naar een vierde plaats in het U25 1.45m. Simon Prouvé en Kamira Prova (v. Nabab de Rêve) eindigden in dezelfde proef zesde.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top