Lector en Kasanova vooraan in Hagen

Nieuws

Lector en Kasanova vooraan in Hagen

Terwijl El Torreo de Muze en Mosito van het Hellehof deze week de heilige grond van Aken betreden, blikken we nog even terug op de (alweer) fantastische prestaties van onze twee Bamako-zonen Lector vd Bisschop en Kasanova de la Pomme vorige week. In de GP van Hagen sprong Lector met Koen Vereecke naar een knappe vijfde plaats. Ze werden ook derde in een rubriek 1.40m.

Met Kasanova snelde Koen ook nog naar de vierde plaats in de 1.45m-proef op zaterdag. Karline en Fantomas de Muze eindigden in diezelfde proef op plaats tien. Onze hengsten groeien duidelijk naar hun topvorm na een druk dekseizoen.

Verder noteerden we in Hagen ook nog een vijfde plaats in het 1.55m voor Guardiola-N onder Maximilian Schmid. Guardiola-N stamt af van Vigo d’Arsouilles.

Ascona

Nabab de Rêve toonden nog maar eens zijn verervingskwaliteiten in de de GP van Ascona. Konak eindigde derde onder Gilles Thomas. Gerben Morsink en Navarone Z pakten de zevende plaats. Dat laatste duo snelde ook nog naar een derde stek in een rubriek 1.50m. Ook Wilm Vermeir deed goede zaken en won een rubriek 1.45m met N-Joy van ’t Hellewater (v. Elvis Ter Putte)

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top