Loading...
Levis de Muze steelt de show op het EK

Nieuws

Levis de Muze steelt de show op het EK

Wat een knalprestatie op het EK in Riesenbeck voor de pas tienjarige Levis de Muze (Elvis Ter Putte uit Heroïne de Muze, v. Tinka’s Boy). Onder de jonge Griekse amazone Ioli Mytilineou schaarde hij zich bij de beste twaalf. Dat belooft voor de toekomst. Nog op het EK sprong onze Le Blue Diamond van ’t Ruytershof naar de bronzen teammedaille onder Olivier Philippaerts.

In de zijrubrieken liet Lubie de l’Elan (v. Querlybet Hero) zich opmerken met Kevin Staut. Ze eindigde derde in een proef 1.45m en achtste in de GP.

Calgary

In de week voorafgaand aan de Rolex Grand Slam-manche van Calgary, werd er al op vijf- en driesterrenniveau gesprongen. Het is in die laatste categorie dat Louisiana van de Moortelshoeve (v. Bamako de Muze) vijfde werd in een rubriek 1.45m en vijfde in een proef 1.40m. Voor Kara Chad en Firefly W (v. Nabab de Rêve) was er een tweede plaats in de GP3*.

Lier

Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Rêve) sprong onder Tristan Guisson naar de tweede plek in een proef 1.45m in het Azelhof. Zus Aurelia Guisson voegde daar een vijfde plaats aan toe in een rubriek 1.40m met No Limit vh Legita Hof Z (v. Nabab de Rêve). Max Sebrechts en Cacacha vh Schaeck (v. Bamako de Muze) pakten eveneens een vijfde plaats op niveau 1.40m.

Rome

De hoofdrol in Rome was weggelegd voor Guido Franchi en Nayana ADB (v. Nabab de Rêve). Het duo won een proef 1.40m en eindigde zesde in de GP2*. In die laatste rubriek piloteerde Bryan Mascenti zijn Hero Vigo (v. Vigo d’Arsouilles) naar de achtste plaats.

Shongweni

In Zuid-Afrika tot slot, sprong Kolinko van de Witte Poort zich in de kijker. Onder Chatan Hendriks werd deze zoon van Malito de Rêve derde in de wereldbekermanche (CSI1*).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top