A-muz(e)-ant weekend op de Stephex Masters

Nieuws

A-muz(e)-ant weekend op de Stephex Masters

Geen betere plaats voor onze fokproducten om te schitteren dan in eigen land. Op de Stephex Masters snelde Lorenzo De Luca naar de zege in het 1.50m met Malissa de Muze (v. Vigo d’Arsouilles). Ze waren daarmee Niels Bruynseels en Gancia de Muze (v. Malito de Rêve) net te vlug af. Malibu de Muze (v. Nabab de Rêve) eindigde in diezelfde rubriek nog op plaats zeven met Kendra Claricia Brinkop.

Nuance Bleue VDM Z (v. Nabab de Rêve) greep dan weer net naast de zege in de GP5*. Met Lorenzo De Luca in het zadel, eindigde ze op plaats drie. Deze combinatie pakte eerder ook al de derde plaats in een proef 1.55m.

In de driesterrencompetitie was er een derde plaats voor Pilar Lucrecia Cordon en Missouri van ’t Ruytershof (v. Bamako de Muze) in het 1.45m. Lancaster (v. Fantomas de Muze) en Marit Haarr Skollerud waren goed voor de vierde plaats in een proef 1.40m.

Rockwood

Een andere knalprestatie noteerden we in Canada. Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze) blijft daar goed op dreef met Shane Sweetnam. Deze keer eindigden ze derde in de GP5* van Rockwood. Ze wonnen wel een rubriek 1.50m.

Opglabbeek

Opkomend talent Ipsthar (v. Denzel van ’t Meulenhof) won een rubriek 1.45m in Opglabbeek onder Bas Moerings. Voor Jorden van de Kruishoeve (v. Nabab de Rêve) was er een tweede plaats op niveau 1.40m met Maikel van der Vleuten.

Overige

Rik Hemeryck en Morfine de Muze (v. Nabab de Rêve) waren goed voor de vierde plaats in een proef 1.50m op het CSI4* in Valence. Voor Enno Klaphake en NC Verso Red Wine (v. Vigo d’Arsouilles) was er een derde plaats over 1.40m in Lastrup. In de GP2* van Gijon tot slot, greep Pedro Veniss de vierde plaats op Nimrod de Muze Z (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top