Loading...
Elvis Ter Putte youngsters in de kijker

Nieuws

Elvis Ter Putte youngsters in de kijker

Elvis in Bonheiden & Waregem

Zowel op het concours in Bonheiden als in Waregem, waren het de jonge Elvis Ter Putte-nakomelingen die de show stalen. In Waregem won Melia de Regor (v. Elvis Ter Putte) de finale voor zesjarigen met Gregory Wathelet. Moneymaker van ’t Meulenhof (Bernardo Mathias) en Nanou van het Dennehof (Brieanne Dofort) sprongen zich dan weer in de kijker in Bonheiden bij respectievelijk de zes- en vijfjarigen.

Nog meer topresultaten

Naast de opvallende nakomelingen van Elvis Ter Putte, vielen er ook nog heel wat andere topresultaten te noteren. Bij de zesjarigen in Bonheiden, werd het optreden van Daniela Theelen en Filouet (v. Filou de Muze) bijzonder gesmaakt, net als dat van Katrien Nijs en Loulou d’Avifauna (v. Bamako de Muze) bij de zevenjarigen. Devon Auerbach en Finale (v. Querlybet Hero) sprongen naar een vierde plaats over 1.40m en Michol del Signore posteerde Enanda (v. Nabab de Rêve) op de achtste plaats in de GP2*

Gentiane

In Waregem toonden Wilm Vermeir en Gentiane de la Pomme (v. Shindler de Muze) hun hoogvorm door tweede en vierde te eindigen in rubrieken op hoogte 1.45m. Nog meer Shindler de Muze aan de top in Waregem dankzij een vierde plaats van Elisa Strubbe en Gladiator van ’t Paradijs. Scenletha (v. Scendix), de volle zus van onze hengst Scendro, sprong naar een tweede plaats op niveau 1.45m met Jack Whitaker en Dieu Merci van ’t Meulenhof (v. Bamako de Muze) voegden er nog een tweede plaats aan toe met Julie Pellerin.

Lord en Le Coultre

Twee bekende namen in het internationale circuit voor jonge paarden in Frankrijk zijn Lord de Muze (v. Nabab de Rêve) en Le Coultre de Muze (v. Presley Boy). Afgelopen weekend kwamen ze aan de start in respectievelijk Canteleu en Barbizon en dat deden ze niet zonder succes. Mathieu Billot versierde met Lord een zege en een derde plaats, Philippe Rozier met Le Coultre een vijfde en een zesde stek, telkens bij de zevenjarigen. Nog in Canteleu was er een vijfde plaats voor Guillaume Batillat op Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve).

Zuiders

In de World Cup van het Braziliaanse Sao Paulo was er een achtste plaats voor WFH Elodice van het Hellehof (v. Querlybet Hero) met Tomas Podolsy Rossilho. Gorla Minore tot slot bracht nog een derde plaats voor Paolo Adorno en Fer Z.G. (v. Nabab de Rêve) op niveau 1.45m.

ET Auction

Voor de volgende ET Auction hebben we een primeur in petto. Voor de eerste keer zal er een veilingcollectie exclusief gewijd worden aan talentvolle jonge eventingtroeven. De ‘Dutch Eventing Edition’ loopt van 12 tot 16 oktober.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top