Loading...
Irenice Horta zevende in Tryon

Nieuws

Irenice Horta zevende in Tryon

WEG Tryon

De meest opvallende prestatie van het weekend kwam op naam van Irenice Horta. Loodzware parcoursen in Tryon, maar die vormden geen probleem voor de tienjarige dochter van Vigo d’Arsouilles. Met Lorenzo De Luca sprong ze naar een fraaie zevende plaats individueel op de WEG in Tryon. In de teamcompetitie was er vijfde stek voor Glasgow van ’t Merelsnest (v. Nabab de Rêve) met het Nederlandse team. Jur Vrieling zat uiteraard in het zadel.

Bonheiden

De volledige aandacht van de hippische wereld was gericht op de Wereldruiterspelen, maar ook elders werd er nog gesprongen. Zo was Caipiranja (v. Taran de la Pomme) met Tiffany Foster vijfde in de GP3* van Bonheiden. Nog in Bonheiden was er een derde plaats voor Doron Kuipers en Homer de Muze (v. Nabab de Rêve) over 1.40m.

In de jonge paardenrubrieken vielen er nog topprestaties te noteren van Memphis van ’t Hulgenrode (v. Elvis ter Putte) bij de zesjarigen, gereden door Bunoit Moeskops. Nerio de la Haute Bruyères (v. Elvis ter Putte) en Virginie Thonon deden hetzelfde bij de vijfjarigen.

Moorsele & Caledon

Freud del Cabanon (v. Filou de Muze) imponeerde bij de jonge paarden in Moorsele. Met Gilles Murigneux werd hij derde en vijfde in de rubrieken voor zevenjarigen. In Caledon tot slot was er zevende stek voor Dixson (v. Vigo d’Arsouilles) en Ian Millar in de GP.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top