El Torreo onklopbaar in Arezzo

Nieuws

El Torreo onklopbaar in Arezzo

Ster in wording

Wat een weekend voor ons toptalent El Torreo de Muze (v. Taran de la Pomme) in Arezzo. Met Bernardo Alves werd hij op zaterdag derde in het 1.50m om vervolgens op zondag met de winst aan de haal te gaan in de GP. Het is al de tweede GP-zege dit jaar voor de pas achtjarige El Torreo. Dat belooft voor de toekomst. Nog in Arezzo liet ook Pollux de Muze Z (v. Plot Blue) zich opmerken bij de zevenjarigen. Hij klasseerde zich drie dagen op rij met Andrea Antonini door alle balken in de lepels te laten. Filippo Lupis en Gotham City PL (v. Filou de Muze) overtroffen die prestatie nog door drie dagen op rij te winnen bij de zesjarigen. Ook Dieudonne de Guldenboom (v. Nabab de Rêve) liet zich opmerken met een derde plaats over 1.40m

Valence

Veel goede klasseringen in het Franse Valence, waar Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve) naar de derde plaats sprong in het 1.50m met de Franse topruiter Kevin Staut. Ipswich van de Wolfsakker (v. Glock’s London) eindigde derde in de GP met Shane Breen en Iphigeneia de Muze (v. Erco van ’t Roosakker) pakte een tweede stek met Gregory Wathelet in een proef 1.45m.

Verbier en meer

In Verbier viel er een vierde plaats te noteren voor Elastique van de Koekoek (v. Golden Hawk, ex-Figo de Muze) en Matias Alvaro over 1.40. Nabab de Revel (v. Nabab de Rêve) en Max Nieberg evenaarden die prestatie in Münster. Kathrin Müller en Felitia DH (v. Querlybet Hero) sprongen naar een derde plaats in Wiener Neustadt (1.45m), met op diezelfde locatie ook nog topprestaties voor Nirvana de la Pomme (v. Elvis ter Putte, Michaela Jeskova) bij de vijfjarigen.

De Kraal International

Zandhoven ten slotte bood nog een negende plaats voor Fasther (v. Vigo d’Arsouilles) en Bas Moerings in de GP2*, met in diezelfde proef ook nog een tiende plaats voor Konak (v. Nabab de Rêve) en Gilles Thomas. Grand Cru van de Rozenberg (v. Malito de Rêve) tot slot pakte een vijfde plaats in een rubriek 1.50m.

Asian Games

Heroïne de Muze (v. Tinka's Boy) en de Japanner Taizo Sugitani sluiten het sportoverzicht van deze week af met een voorlopig vijfde plaats in het tussenklassement van de Asian Games in Indonesië. De grote finale vindt donderdag plaats.

BWP Veulenkampioenschap

Drie nakomelingen van onze hengsten schopten het tot in de finale van het Nationaal Kampioenschap BWP Eliteveulens. Bij de hengstveulens ging het om Sarco van de Heibos (v. I’m Special de Muze), bij de merrieveulens was die eer weggelegd voor Shakira van den Bosdam (v. Scendro) en Si Belle van de Laak (v. Matisse de Mariposa).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top