Zweeds succes voor Kasanova

Nieuws

Zweeds succes voor Kasanova

De vierde plaats in de GP5* en 0/4 in de landenprijs was het resultaat voor Koen en Kasanova in Falsterbo. Hun zoveelste topprestatie dit seizoen. Ze lijken dan ook in goede vorm voor het EK dat op het einde van de zomer op de planning staat. Met Negredo de Muze (v. Elvis Ter Putte) sprong Koen zich ook nog in de kijker met een zesde plaats in de derby van Falsterbo. Martin Fuchs pakte op zijn beurt de tweede plaats in een 1.45m-rubriek met Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles).

La Coruna

Het GCT/GCL-circus was neergestreken in La Coruna voor de tiende manche van het seizoen. Gilles Thomas en Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) werden er derde in een 1.45m-proef. In de CSI3*-rubrieken waren er mooie ereplaatsen voor Thibault Philippaerts en onze hengst Obama de la Linière, halfbroer van True Colors de la Linière.

San Giovanni in Marignano

Emiliano Liberati en de pas achtjarige Aruba Island (v. Vigo d’Arsouilles) grepen de vierde plaats in een rankingproef in San Giovanni in Marignano. Ze werden ook nog tweede in het 1.40m, vlak voor Christian Marini en Elcendila PS (v. Elvis Ter Putte). Dat laatste duo werd ook nog derde in een andere 1.40m-rubriek.

Chantilly

Op niveau 1.40m was er een zege en een derde plaats voor Megane Moissonnier in Chantilly op Fein Lotta DK (v. By Cera d’Ick). Ook Looks Good de Liebri Z (v. Lector vd Bisschop) liet zich opmerken onder Kevin Jochems.

Courrière

Sacha Beghuin en Elcup Van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte) zijn een vaste waarde in dit bulletin. Afgelopen weekend sprongen ze naar de vierde plek in de GP2* van Courrière, nadat ze ook al tweede werden in een rankingproef.

Opglabbeek

In Opglabbeek won Evelyne Putters een rankingproef in het zadel van Nabeau van het Migroveld Z (v. Nabab de Rêve). Georgia Tame en Gimondi van Eeckelghem Z (v. Gemini xx) werden vierde over 1.40m. In de GP sprong Maurice Van Roosbroeck naar de vierde plaats met Emir du Coeur des Collines (v. Elvis Ter Putte).

EK Jeugd

Het Italiaanse Gorla Minore was de gaststad voor het Jeugd-EK dit jaar. Bij de Young Riders was het zilver weggelegd voor het Belgische team met onder meer Tristan Guisson op Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Rêve). Bij de Junioren eindigde Groot-Brittannië als derde dankzij onder anderen Noora von Bülow en Interstar B (v. I’m Special de Muze).

Overige

Alice Janout en Esprit d’Intro Z (v. Elvis Ter Putte) waren goed voor de derde plaats in de GP2* van Samorin. In Mill Spring sprong Abigail Mc Ardle naar de vierde plaats in het 1.45m met Olympia van het Eikenhof (v. Elvis Ter Putte). Voor Tara Glynn en Inschalla C Z (v. I’m Special de Muze) tot slot, was er een tweede plek in een 1.40m-proef in Valkenswaard.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top