Een bont allegaartje

Nieuws

Een bont allegaartje

Op de eerste editie van de Equestrian Cup in Moerzeke won Jérôme Guery twee rubrieken op niveau 1.40m met Great Britain V (v. Nabab de Rêve). Ook Looks Good de Liebri Z (v. Lector vd Bisschop) scoorde op dat niveau onder het zadel van Kevin Jochems. Gudrun Patteet en Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze) sprongen naar een derde plaats in een rubriek 1.45m. In de GP noteerden we een zevende plek voor Alessandra Reich op Oeli ‘R’ (v. Denzel van ’t Meulenhof). Hetzelfde resultaat was er voor Enzo Kerckhove en Naturele van het Reigershof (v. I’m Special de Muze) in de GP1*.

Kronenberg

Henk Frederiks en Habab (v. Nabab de Rêve) pakten de zege in een rankingproef in Kronenberg. Dries Dekkers en Pommery van het IJzeren Lindehof (v. Kasanova de la Pomme) werden derde in een 1.45m-rubriek.

Riesenbeck

In de GP3* van Riesenbeck snelde Victoria Gulliksen naar de zesde plek op Mistral van Vogelzang (v. Elvis Ter Putte). Op tweesterrenniveau eindigde Ashley Vogel als derde in het zadel van Bellissimo Z (v. Bamako de Muze) in een proef 1.40m.

Megève

Alexis Goulet en Nikias Ligie V.V. (v. I’m Special de Muze) toonden hun topvorm op het CSI3* in Megève. Ze werden derde en vijfde in twee rubrieken 1.45m.

Zuidwolde

Net niet voor Willem Greve en Pretty Woman van ’t Paradijs (v. Vigo d’Arsouilles) in de GP2* van Zuidwolde. Ze eindigden als tweede. Max van de Poll en Infinety Z.G. (v. I’m Special de Muze) werden derde in een 1.40m-proef.

USA

Voor Molly Ashe Cawley was er een vijfde plaats in de GP3* van Saugerties op Loukas de la Noue (v. Malito de Rêve). Samantha Kasowitz scoorde een vijfde plek in de GP2* van Williamsburg in het zadel van Nababette Z (v. Nabab de Rêve).

Overige

Hervesther (v. Elvis Ter Putte) was dicht bij een overwinning in een proef 1.45m in San Giovanni in Marignano. Onder het zadel van Camilla Bosio eindigde hij uiteindelijk derde. Matteo Checchi en Navira (v. Nabab de Rêve) waren op hun beurt goed voor de vijfde plaats in een rankingproef in Samorin.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top