Kasanova stilaan klaar voor het EK

Nieuws

Kasanova stilaan klaar voor het EK

Met een derde plaats in de GP4* van Valkenswaard bevestigden Kasanova en Koen afgelopen weekend dat ze stilaan klaar zijn voor de Europese Kampioenschappen die eind augustus plaatsvinden in Milaan. Ze werden ook nog vijfde in de kwalificatie.

Eveneens in de GP van Valkenswaard eindigde Ioli Mytilineou als vierde met Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte). In de tweesterrenrubrieken sprong Willem Greve naar plaats zes met O’Neill van ’t Eigenlo (v. Vigo d’Arsouilles). Greve was ook goed voor de vierde plaats in een rankingproef op Pretty Woman van ’t Paradijs (v. Vigo d’Arsouilles). Over 1.40m waren er ereplaatsen voor Dries Dekkers (Lover Boy van het Schaeck, v. Elvis Ter Putte), Karina Frederiks (Chana de Valème, v. Nabab de Rêve) en Pilar Lucrecia Cordon (Missouri van ’t Ruytershof, v. Bamako de Muze).

Dinard

Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) en Gilles Thomas tekenden voor twee topprestaties op het CSI5* in Dinard. Martin Fuchs greep de zege in een proef 1.50m met Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles).

Hickstead

In de iconische King George V Gold Cup, zeg maar de GP5* van Hickstead, greep Nimrod de Muze Z (v. Nabab de Rêve) de tweede plek onder het zadel van Pedro Veniss. Fredrik Spetz en Libido van ’t Hofken (v. Nabab de Rêve) eindigden vijfde in een 1.50m-rubriek.

Lier

Gert Jan Bruggink en Viggo (v. Vigo d’Arsouilles) wonnen twee proeven op het CSI2* in Lier. In de GP sprong No Limit Vh Legita Hof Z (v. Nabab de Rêve), halfbroer van Tellini van ’t Ruytershof, naar de negende plek onder Aurelia Guisson. Francisco Rocha en Lanzarote de Muze (v. Clinton) stonden op plaats tien.

Overige

In de GP2* van Saugerties was er een zesde plaats voor Francesca Bolfo op Jadalco (v. Nabab de Rêve). Op het driesterrenconcours in Williamsburg grepen Jessica Mendoza en I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze) plaats vijf in een 1.50m-rubriek.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top