Zoon van Mosito aangewezen voor KWPN-verrichtingso...

Nieuws

Zoon van Mosito aangewezen voor KWPN-verrichtingsonderzoek

‘s Hertogenbosch

Op de tweede en derde bezichtiging van het KWPN is een driejarige zoon van Mosito van het Hellehof aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Deze La Costa ES (mv. Cumano) kreeg lovende kritieken van de jury voor zijn springkwaliteiten.

Treffen

Starten aan het sportoverzicht doen we deze week in Villach-Treffen, op het Glock’s Performance Center. VDL Glasgow vh Merelsnest (v. Nabab de Rêve) won er een 1.50m met Jur Vrieling en ook in de afsluitende GP (1.60m) versierde het duo nog een fraaie vijfde plaats.

In de Youngster Tour viel vooral Laura Renwick op met Novita Jovial Z (v. Nabab de Rêve). Zij behaalden een derde en een vierde plaats.

Sharjah

Een tweede plek was het eindresultaat voor Dalila de la Pomme (v. Taran de la Pomme) en Evelina Tovek in de wereldbekermanche van Sharjah. In diezelfde proef behaalde Shane Breen nog een tiende stek met Ipswich van de Wolfsakker (v. Carembar de Muze). Dat laatste duo werd ook nog tweede in een rubriek 1.50m. Bij de jonge paarden reed Mohd Osama El Borai Hannah-Gold (v. Nabab de Rêve) nog naar een foutloze ronde bij de zesjarigen.

Opglabbeek

In het Sentower Park werd er op tweesterrenniveau gestreden. Vooral op hoogte 1.40m vielen er topprestaties te noteren. Voor Sam Polleunis bijvoorbeeld, die met Be Cute van de Wolfsakker Z (v. Bamako de Muze) een vierde plaats veroverde. In een andere proef was er een tweede stek voor James Paterson-Robinson op Luxor (v. Elvis Ter Putte). Lanzarote de Muze (v. Clinton) tot slot behaalde nog een vijfde plaats met de Portugees Francisco Rocha in een derde 1.40m-rubriek.

Villeneuve-Loubet

Tot slot nog even een blik werpen op de resultaten in het Franse Villeneuve-Loubet, waar de Roemeense ruiter Andrea Herck zich liet opmerken met Kalvarie van de Zelm (v. Nabab de Rêve). Het duo behaalde een tweede en een vijfde plaats over 1.45m.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top