Zonen van Vigo en Kasanova schitteren in GP5*

Nieuws

Zonen van Vigo en Kasanova schitteren in GP5*

De GP5* in het Mexicaanse San Miguel de Allende leverde een derde plaats op voor Henrik von Eckermann en zijn nieuwe troef Minute Man (ex-O’Neill van ’t Eigenlo, v. Vigo d’Arsouilles). H5 Origi Horta (v. Kasanova de la Pomme) eindigde als vierde met Carlos Hank Guerreiro in het zadel. Sergio Alvarez Moya en Brazilia DK (v. By Cera d’Ick) bevestigden hun progressie van de voorbije weken met een vierde plaats in een 1.50m-rubriek.

Valencia

Victor Bettendorf en Doha de Riverland (v. Nabab de Rêve) pakten de tweede plek in de GP3* van Valencia. Dit duo verkeerde overigens de hele week in grote vorm want ze wonnen ook een rankingproef, net voor Alexa Ferrer met Vitalhorse Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve), en werden derde in een 1.45m-rubriek. Diezelfde Victor Bettendorf piloteerde Eagle Eye de la Roque (v. Vigo d’Arsouilles) naar een tweede plek in een 1.40m-proef.

Birmingham

Fulldollar de Raygade is de volgende nakomeling van El Torreo de Muze die op de rand van de doorbraak staat. Met Julien Anquetin in het zadel won de negenjarige merrie een rubriek 1.45m in Birmingham. Voor William Whitaker en Active Spirit (ex-Plathina van ’t Ruytershof, v. Vigo d’Arsouilles) was er een derde plaats over 1.45m.

Gorla Minore

In Gorla Minore ging de zege in de GP3* naar Emiliano Liberati op Aruba Island (v. Vigo d’Arsouilles). Stal de Muze was overigens goed vertegenwoordigd in de top vijf met ook nog een derde plaats voor Mariano Ossa met Elton van het Exelhof Z (v. Elvis Ter Putte) en een vierde plaats voor Giacomo Casadei met Marbella du Chabli (v. Elvis Ter Putte). Laatstgenoemden pakte ook nog het vierde prijzengeld in een 1.40m-rubriek. Dichte ereplaatsen waren er verder voor Giulia Martinengo Marquet met Pina van de Moerhoeve (v. Denzel van ’t Meulenhof) over 1.50m en voor Franck Goubard met Ionella Il Mondo Z (v. I’m Special de Muze) over 1.40m.

Oliva

Enrico de la Pomme (v. Vigo d’Arsouilles) schitterde met winst in een rankingproef en een derde plaats over 1.45m in Oliva onder Kendra Claricia Brinkop. Monks I Am Casall (v. I’m Special de Muze) werd derde in een rankingproef met Graham Babes in het zadel. In diverse 1.40m-rubrieken (zowel CSI1* als CSI3*) waren er ereplaatsen voor Kendra Claricia Brinkop met Eau de Vie Jeleena Dr Z (v. Elvis Ter Putte), Christoph Könemann met Dreamliner (v. I’m Special de Muze), Mia Mannis met Niagara de Muze Z (v. Nabab de Rêve) en Valentine Petit-Jean met Patchouli de Muze Z (v. Ponsee V).

Overige

De GP3* van Mill Spring leverde een zevende plek op voor Francisco Goyoaga Mollet en PST de Muze (v. Vigo d’Arsouilles), nadat ze ook al vijfde werden in een 1.45m-rubriek. Op het CSI2* in Lier sprongen Only Special van Dobby-Home (v. I’m Special de Muze, Gianni Govoni) en Noblesse vd Mespel Z (v. Nabab de Rêve, Lorenzo de Luca) zich in de kijker over 1.40m. Eveneens over 1.40m werden Jos Verlooy en Nero ‘P’ (v. I’m Special de Muze) tweede in Beijing en won Kamil Papousek met Izzabella (v. I’m Special de Muze) in San Giovanni in Marignano.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top