Olga wint opnieuw

Nieuws

Olga wint opnieuw

Op het vijfsterrenconcours in Rabat hebben Olga van de Kruishoeve (v. El Torreo de Muze) en Simon Delestre een 1.60m-rubriek gewonnen. Meteen goed voor hun achtste overwinning op vijfsterrenniveau dit jaar alleen al. In de GP sprong Denis Lynch naar plaats vier met Brooklyn Heights (ex-Jorden van de Kruishoeve, v. Nabab de Rêve). Youssef Salmeron en Quadina de Muze (v. Mosito van het Hellehof) legden beslag op plaats negen in de GP2*.

Oslo

In de eerste wereldbekermanche van het seizoen, werden Peder Fredricson en Vroom de la Pomme Z (v. Vigo d’Arsouilles) fraai zevende. O' Vigolon Van Het Weidse Hof (v. Vigo d’Arsouilles) sprong met Amalie Hegre naar de tweede plek in een rubriek 1.40m (CSI2*).

Herning

Helwell du Chabus (v. Elvis Ter Putte) was de ster van het CSI3* in Herning. Met Jur Vrieling won de elfjarige merrie de GP net als een proef 1.45m en werden ze tweede over 1.50m. In die laatste rubriek stond Lucas Porter op plaats drie dankzij Vigakata (v. Vigo d’Arsouilles). In de eensterrubrieken pakte Jur Vrieling ook nog enkele ereplaatsen dankzij Rock’n Roll MxL (v. Denzel van ’t Meulenhof).

Oliva

Alice Janout sprong met Esprit d’Intro Z (v. Elvis Ter Putte) naar de vierde plaats in de GP3* van Oliva. In een 1.50m-rubriek eindigde Jackson Reed Stephenson derde met Obelia vd Bisschop (v. Nabab de Rêve) en Bart Jay Junior Vandecasteele vierde met Qartouche de la Pomme D’or (v. Vigo d’Arsouilles). In diverse 1.45m-proeven waren er ereplaatsen voor Mathieu Guery op Falko Ste Hermelle (v. Vigo d’Arsouilles), Graham Babes op Monks I Am Casall (v. I’m Special de Muze) en Kendra Claricia Brinkop op Eau de Vie Jeleena Dr Z (v. Elvis Ter Putte). Op niveau 1.40m gingen Tina Lund (Ionesco Sitte, v. Scendro), Christoph Könemann (Dreamliner, v. I’m Special de Muze), Nina Houtzager (Earth Fire Z, v. Elvis Ter Putte) en Michael Hughes (Elégance Bleue VDM Z, v. Elvis Ter Putte) met het nodige prijzengeld aan de haal.

Valencia

Onder de Spaanse najaarszon werd er ook gesprongen in Valencia. Dat leverde een zevende plek op voor Victor Bettendorf en Doha de Riverland (v. Nabab de Rêve) in de GP4*. Diezelfde Victor Bettendorf klasseerde zich ook drie keer (op drie starts) met Eagle Eye de la Roque (v. Vigo d’Arsouilles) in het 1.40m. Ereplaatsen op niveau 1.45m waren er voor Marie Demonte met Give Me One Reason DK (v. By Cera d’Ick) en Alexa Ferrer met Vitalhorse Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve).

San Giovanni in Marignano

Massimo Pacciani greep de zege in een 1.45m-rubriek in het Italiaanse San Giovanni in Marignano met Olympic Music (v. Nabab de Rêve), nadat ze ook al derde werden in het 1.40m. Ook Orleans van de Kruishoeve (v. Fantomas de Muze) klasseerde zich op niveau 1.45m onder Neri Pieraccini. Kamil Papousek en Izzabella (v. I’m Special de Muze) wonnen een proef 1.40m. Martina Lain werd tweede op dezelfde hoogte met Nestor (v. Elvis Ter Putte).

Overige

Sloane Coles en Ninja JW van de Moerhoeve (v. Elvis Ter Putte), nauw verwant aan onze jonge hengst Vinardo de Muze, wonnen de GP2* in Mill Spring. In Kronenberg sprong Alessandra Reich naar de derde plaats in de GP2* met Oeli R (v. Denzel van ’t Meulenhof). Nicolas Delmotte was de beste in een 1.45m-rubriek in St. Tropez in het zadel van Fein Lotta DK (v. By Cera d’Ick). In Vejer de la Frontera tot slot, werd BP Limitless (v. Elvis Ter Putte) tweede in een 1.40m-rubriek onder Niamh McEvoy. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top