We krijgen er maar niet genoeg van

Nieuws

We krijgen er maar niet genoeg van

Kasanova de la Pomme en Koen Vereecke zijn niet te stoppen. Met een dubbele nulronde (een van de slechts vijf combinaties die hierin slaagden) leverden ze een significante bijdrage aan de winst van het Belgische team in de finale van de FEI Nations Cup in Barcelona. Het zorgde er meteen ook voor dat België gekwalificeerd is voor de Olympische Spelen in Parijs.

Ook Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) en Gilles Thomas bevestigden hun goede vorm van de voorbije weken. In Barcelona pakten ze een vijfde plaats in een rubriek 1.45m.

Oliva

De GP1* van Oliva was een kolfje naar de hand van Kendra Claricia Brinkop en Olympke van ’t Merelsnest (v. Vigo d’Arsouilles). Ze haalden het voor Tom Schewe op Nestor de Mariposa (v. Elvis Ter Putte). Emiliano Liberati en Aruba Island (v. Vigo d’Arsouilles) eindigden vijfde in een rubriek 1.40m. In de tweesterrencompetitie pakte Melanie Cloarec en Nora de Mariposa (v. Elvis Ter Putte), volle zus van Nestor de Mariposa, de zege in een proef 1.45m.

Overige

In Militello Val di Catania grepen Nicolo Russello en Gentleman (v. Vigo d’Arsouilles) de vijfde plek in een rubriek 1.45m. Maximilian Schmid en Guardiola-N (v. Vigo d’Arsouilles) waren goed voor een foutloze ronde op hoogte 1.40m in Dettighofen-Albführen. In Tallinn tot slot, piloteerde Rein Pill Sloopy Z (v. Scendro) naar de vierde plek in het 1.40m.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top