Call Me tiende op Belgisch kampioenschap

Nieuws

Call Me tiende op Belgisch kampioenschap

Een knalprestatie van onze merrie Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) op het BK. Met Andres Vereecke sprong ze naar de tiende plaats en dat bij hun eerste optreden op dit niveau.

Nog in Lanaken leverden onze hengsten een significant aantal paarden in de finales van de wereldkampioenschappen. Bij de vijfjarigen was er Replay van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze, Astrid Rooms). Bij de zesjarigen sprongen Queen B van ’t Paradijs (v. Elvis Ter Putte, Astrid Rooms), Quadro van ‘t Buxushof (v. Elvis Ter Putte, Kyle Cuypers), Mowgli van Polderzicht (v. Mosito van het Hellehof, Sabrina van Rijswijk) en Que Passa de Regor (v. Scendro, Andres Vereecke) de finale. In de competitie bij de zevenjarigen werd Stal de Muze vertegenwoordigd door Private Dancer van ’t Meulenhof (v. Gemini xx, Jenny Krogsaeter), Kivinia (v. I’m Special de Muze, Bas Moerings) en Pecorino de la Linière (v. Bamako de Muze, Virginie Thonon).

In de Sires of the World levered Fantomas de Muze met Feromas van Beek Z de nummer vier af. In het zadel zat Gilles Thomas.

New York

Voor de eerste keer werd in New York een manche van de GCT/GCL georganiseerd. El Conde (v. Filou de Muze) sprong er naar de tweede plaats in het 1.55m onder Nayel Nassar. In de GP sprong Brooklyn Heights (ex-Jorden van de Kruishoeve, v. Nabab de Rêve) naar de achtste plaats met Denis Lynch.

Riesenbeck

Winst was er voor Gert-Jan Bruggink en Vigalio SHO Z (v. Vigo d’Arsouilles) in de GP2* van Riesenbeck. In het 1.40m greep Chanelle Sjolander de vijfde plaats op M&M v/d Spelonckhoeve (v. Elvis Ter Putte).

Kronenberg

In Equestrian Centre De Peelbergen sprong Napoleon C (v. Vigo d’Arsouilles) naar een derde plaats in een rubriek 1.45m voor Young Riders onder Joana Schildknecht. Linus Hanselmann en Ibiza (v. I’m Special de Muze) wonnen een proef 1.40m voor Junioren.

Overige

Tiffany Foster en Battlecry (ex-Olympus van de Molenberg, v. Vigo d’Arsouilles) werden tweede in de GP3* van Vancouver. Alexis Gautier en Siroco de Coquerie (v. Querlybet Hero) veroverden de vierde plek in een rubriek 1.45m op het CSI3* Canteleu.

Voor Mathieu Billot en Lord de Muze (v. Nabab de Rêve) was er een zege in het 1.45m in St. Tropez. Ikaberlina RV (v. Elvis Ter Putte) en Shane O’Meara grepen tot slot een tweede plaats in een proef 1.40m in Deurne (NL).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top