Enkel nulrondes voor Quickly

Nieuws

Enkel nulrondes voor Quickly

Onze hengst Quickly v/d Kruishoeve lijkt helemaal klaar voor het WK in Lanaken komende week. In Zandhoven bleef hij opnieuw drie dagen op rij foutloos in de rubrieken voor zesjarigen. Bij de zeven-en achtjarigen liet Jardy de Muze zijn kwaliteiten zien met een nulronde. Ook Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) deed het telkens zonder fouten op niveau 1.35m-1.40m. Deze drie paarden werden gereden door Koen Vereecke.

Koen had ook L’Esmeralda van ’t Meulenhof (v. Nabab de Rêve) bij waarmee hij een tweede plaats pakte in het 1.45m. Axel Vandoorne en Mistral van de Vogelzang (v. Elvis Ter Putte) toonden zich eveneens op die hoogte, net als Andres Vereecke op Biarritz des Hauts Droits (v. Nabab de Rêve).

St. Tropez

Op het CSI4* in St. Tropez greep Penelope Leprevost de zevende plaats in de GP op Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles). Julien Anquetin en Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve) sprongen naar de derde plaats in een rubriek 1.45m. In de GP2* was er een zevende plaats voor Antonia Pettersson Häggström en Bali de L Heribus (v. Vigo d’Arsouilles) en een tiende plek voor Victor Bettendorf op Marbella AEG (v. Vigo d’Arsouilles).

Kronenberg

Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte) tekende voor een fraaie tweede stek in de GP3* van Kronenberg onder het zadel van Ioli Mytilineou. Daarnaast eindigde dit duo ook nog tweede in een rankingproef. In het 1.40m was er een derde plaats voor de Zweedse Malin Parmler met Ornella van ’t Eigenlo (v. Vigo d’Arsouilles).

Overige

In de GP5* van Traverse City tekende Lacey Gilbertson voor een topprestatie. Met Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze) eindigde ze als derde. Ook in Opglabbeek liet de nafok van Fantomas de Muze zich opmerken. Seppe Wouters reed Kegerona van Beek naar de derde plek in een rubriek 1.40m. Met een vijfde plaats in de GP3* en een klassering in een nevenrubriek kunnen Bronislav Chudyba en Vroom de la Pomme Z (v. Vigo d’Arsouilles) tot slot tevreden terugblikken op het concours in het Slovaakse Samorin.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top