Vaste waarden blijven toppaarden leveren

Nieuws

Vaste waarden blijven toppaarden leveren

Nababette Z (v. Nabab de Rêve) sprong met het Zweedse team naar de zege in de landenwedstrijd op de ‘Masters’ in Spruce Meadows, Calgary, met in het zadel wereldkampioen Henrik von Eckermann.

Ascona

In het Zwitserse Ascona liet Hunger Games du Champ du Bois (v. Elvis Ter Putte) zich opmerken met Romain Duguet. Het duo finishte als tiende in de GP en greep ook een vierde plaats in een proef 1.55m. Ook Kevin Jochems en Flying Jackie (v. Nabab de Rêve) deden goede zaken. Ze eindigden vierde in zowel het 1.40m als het 1.45m.

Saugerties

Op het vijfsterrenconcours in Saugerties sprong Jimmy Torano naar plaats drie in een rubriek 1.50m op Hilaire (v. Vigo d’Arsouilles). Deze combinatie eindigde ook vijfde in een proef 1.45m.

St. Tropez

Penelope Leprevost en Bingo del Tondou plaatsten zich als derde in de GP3* van St. Tropez. Verder noteerden we twee fraaie klasseringen van Melanie Cloarec met Nora de Mariposa (v. Elvis Ter Putte) in twee rubrieken 1.45m. In de GP2* sprong H5 Ganesh Hero Z (v. Gemini xx) naar plaats tien onder Carlos Hank Guerreiro.

Mâcon Chaintré

Dynamite du Miral (v. Nabab de Rêve) liet zich opmerken in Mâcon Chaintré. Onder het zadel van Benoit Cernin sprong de merrie naar de vijfde plaats in een proef 1.50m. Voor Pedro Veniss en Nimrod de Muze (v. Nabab de Rêve) was er een vierde plaats in het 1.45m.

Samorin

Net niet voor Bronislav Chudyba en Vroom de la Pomme Z (v. Vigo d’Arsouilles) in de GP2* van Samorin. Ze eindigden als tweede. Verder behaalden ze ook een mooie klassering in een proef 1.40m.

Overige

In de GP3* van Traverse City sprong Lucy Deslauriers naar plaats negen op Enanda (v. Nabab de Rêve). Op het tweesterrenconcours in Warschau was er een vierde stek voor Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez op London Times PS (v. Nabab de Rêve) in het 1.45m. Aurelia Guisson tot slot, sprong naar de winst in een rubriek 1.40m in Bonheiden met Explosion vh Legita Hof Z (v. Elvis Ter Putte).

Nationaal Veulenkampioenschap BWP

De nakomelingen van onze hengsten lieten zich ook opmerken in de finale van het BWP Nationaal Veulenkampioenschap. Wodam van de Dweerhoeve (v. Mosito van het Hellehof; f: Jean Baert) eindigde knap vierde bij de hengstenveulens. Wiseguy van ’t Jonkersleen (v. Cavalier Russe Z; f: Marc en Eline Coghe) stond op plaats tien en Winston de Haquet (v. Kasanova de la Pomme; f: Kris De Brauwer) op elf.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top