Mosito en El Torreo stralen in Marokko

Nieuws

Mosito en El Torreo stralen in Marokko

Op het CSI4* in het Marokkaanse Tetouan imponeerde Mosito van het Hellehof met een derde plaats in het 1.50m. Bernardo Alves piloteerde ook Vigo’s Flip de Muze (v. Vigo d’Arsouilles), moeder van onze jonge hengst Toetankhamon de Muze, en El Torreo de Muze naar een aantal mooie klasseringen.

Bonheiden

In de GP van Bonheiden snelde Pascale Haep naar het brons met de pas achtjarige Iashin Sitte (v. Bamako de Muze). Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte) en Dimme d’Haese realiseerden een zesde plaats. Andres Vereecke en Biarritz des Hauts Droits (v. Nabab de Rêve) waren vijfde in een rankingproef. In een rubriek 1.40m waren Vincent Lambrecht en Pikap de Muze Z (v. Ponsee V) vierde.

Koen Vereecke was goed voor twee nulrondes bij de jonge paarden op onze zevenjarige Jardy de Muze. Met de achtjarige Oilily de Muze was hij ook elke dag goed voor een foutloze omloop.

Oliva

Melanie Cloarec en Nora de Mariposa (v. Elvis Ter Putte) grepen de zege in een proef 1.45m in Oliva. Nora’s volle broer Nestor de Mariposa won een rubriek 1.40m onder Jérôme Guery. Voor Ben Maher en Helwell du Chabus (v. Elvis Ter Putte) was er een vijfde plaats, eveneens in het 1.40m.

Overige

Het vijfsterrenconcours in St. Tropez leverde een derde plaats op voor Piergorgio Bucci en Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve). Chandler Meadows pakte plek negen in de GP3* van Lexington op Konak (v. Nabab de Rêve).

Overige CSI2*

In het Poolse Wroclaw sprong Julia Jaglarz naar de tweede plaats in de grote prijs op Groenaannemer vd Lentamel (v. Nabab de Rêve). Juan Ortiz en Kinky Boy van het Gildenhof (v. Nabab de Rêve) snelden naar de vierde plek in de GP2* van Tryon. Voor Bronislav Chudyba en Vroom de la Pomme (v. Vigo d’Arsouilles) was er een vijfde plaats in de GP2* van Wiener Neustadt. In het 1.40m in Opglabbeek tot slot, grepen Daniel Meech en Hi-5 (v. Nabab de Rêve) de tweede plaats.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top