Mosito scoort opnieuw in Marokko

Nieuws

Mosito scoort opnieuw in Marokko

De tweede week van de Morocco Royal Tour leverde een vierde plaats op in het 1.45m voor Bernardo Alves en Mosito van het Hellehof. Met Vigo’s Flip de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) was Alves goed voor een derde plaats in een rubriek 1.40m.

Oslo

Sea Coast Guinness (v. Nabab de Rêve) liet zich opmerken in de eerste manche van de wereldbeker in Oslo. Onder Gudrun Patteet eindigde hij negende. Het duo pakte daarnaast ook nog plaats zeven in de GP. Met Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze) won Patteet ook nog een proef 1.45m. In het CSI2* was er een negende plaats voor Hanna Cecilie Wicklund op Infinity HST (v. Denzel van ’t Meulenhof) in de grote prijs.

Oliva

Opnieuw raak voor Melanie Cloarec en Nora de Mariposa (v. Elvis Ter Putte) in de GP3* van Oliva. Ditmaal scoorden ze een tweede plaats. Volle broer Nestor de Mariposa pakte een vierde plaats in het 1.40m en een vijfde plaats in het 1.45m met Tom Schewe.

Michael Hughes was goed voor een tweede plaats in het 1.45m op de pas achtjarige Olilia vd Bisschop (v. Vigo d’Arsouilles) en Sanne Thijssen won een rubriek 1.40m op Hi There (v. Nabab de Rêve).

Vilamoura

Lila Bremner en Memphis v/d Vaart (v. Elvis Ter Putte) sprongen naar de zesde plek in de GP3* van Vilamoura. Voor Francisco Rocha was er een derde plaats in een rubriek 1.45m op Lanzarote de Muze (v. Clinton).

CSI2* in Frankrijk

In Duinkerke sprong Lucia Le Jeune Vizzini naar de zege in de GP met Home Made-P.L. (v. Filou de Muze). Camille Decock en Cadence des Valces (v. Nabab de Rêve) stonden op plaats vier. Dat laatste duo werd ook nog vierde in een proef 1.40m.

Milo v/h Dingenshof (v. Vigo d’Arsouilles) pakte de vijfde plaats in de GP2* van Royan onder Pierre Marie Friant. In een rankingproef noteerden we een vierde stek voor Sebastien Bourlot op Darlany du Bois (v. Malito de Rêve).

Overige

Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) en Philippe Rozier waren goed voor de derde plaats in de GP4* van St. Tropez. Alex Matz en Ikigai (v. Elvis Ter Putte) eindigden op vijf in de GP3* van Tryon.

In Vejer de la Frontera greep Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez de zege in een proef 1.40m op London Times PS (v. Nabab de Rêve). Op diezelfde hoogte eindigde Sacha Beghuin tweede op Elcup van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte) in Lier en Rein Pill vierde in het Finse Järvenpää op Sloopy Z (v. Scendro).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top