Goud en zilver voor Oilily de Muze

Nieuws

Goud en zilver voor Oilily de Muze

In Opglabbeek stal onze achtjarige merrie Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) nog maar eens de show door twee rubrieken te winnen en tweede te eindigen in de finale voor 7- en 8-jarigen, telkens onder Koen Vereecke.

In de GP2* sprong Frederic Bouvard naar plaats vijf op Lubie de l’Elan (v. Querlybet Hero). Voor Sacha Beghuin en Elcup Van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte) was er een tweede plaats in een rankingproef. In het 1.40m waren er klasseringen voor Catherine Van Roosbroeck op Emir du Coeur des Collines Z (v. Elvis Ter Putte) en Juri Sokolovski op I’m Viva la Resistence (v. I’m Special de Muze).

San Miguel de Allende

Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze) tekende voor een derde plaats in het 1.50m op het vijfsterrenconcours in San Miguel de Allende onder de Amerikaanse Lacey Gilbertson. Voor Alberto Michan en Nabal de Trivera (v. Nabab de Rêve) was er een vijfde plaats op dezelfde hoogte.

Tryon

Met Beezie Madden lijkt Chic Hin d’Hyrencourt (v. Taran de la Pomme) op de weg terug na het nodige blessureleed. In Tryon eindigden ze zesde in de GP3* en vierde in het 1.50m. Hallie Grimes en Malissa de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) pakten de tiende plaats in de grote prijs.

Overige

Gilles Thomas en Feromas van Beek Z (v. Fantomas de Muze) snelden naar de negende plaats in de GP5* van Helsinki. In het Franse Royan scoorde Pierre Marie Friant de vierde plaats in een rubriek 1.45m op Milo v/h Dingenshof (v. Vigo d’Arsouilles). Ook in Kronenberg werd er op die hoogte raak geschoten dankzij Nisse Lüneburg en Nebraska van ’t Vianahof (v. Elvis Ter Putte).

In El Jadida sprongen Bernardo Alves en Mosito van het Hellehof naar een klassering in een proef 1.40m. Michael Whitaker en Negredo de Muze (v. Elvis Ter Putte) waren goed voor een vierde plaats over 1.40m in Vilamoura. Eenzelfde resultaat was er voor Richard Vogel en Horatio (v. Nabab de Rêve), maar dan in San Giovanni in Marignano.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top