Elvis levert GP-winnaar in Lyon

Nieuws

Elvis levert GP-winnaar in Lyon

Op het CSI2* in Lyon is de GP gewonnen door Melanie Cloarec en de Elvis-dochter Nora de Mariposa, nadat ze eerder ook al vijfde werden in de kwalificatie. Alice Laine eindigde op plaats negen met Emerald Sitte (v. Nabab de Rêve).

In de wereldbekermanche sprong Penelope Leprevost naar de vierde plek op Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles). In de GP5* was er een achtste stek voor Gudrun Patteet en Sea Coast Guinness (v. Nabab de Rêve).

Vejer de la Frontera

Op het concours in Vejer de la Frontera greep Sara Tindale de tiende plaats in de GP met Elco van Hof Ter Naillen (v. Elvis Ter Putte). Ines Joly en Elvic v/h Hoeve-Terras Z (v. Elvis Ter Putte) voegden daar een tweede plaats in een rankingproef aan toe. Voor Erika Lickhammer-Van Helmond was er in het 1.45m een derde plaats met I’m A Dancer (v. Denzel van ’t Meulenhof).

Oliva

Cuba Libre de Muze Z (v. Cornet Obolensky), een van onze beloftevolle jonge hengsten, zorgde onder Andres Vereecke voor een mooie nulronde bij de zevenjarigen in Oliva. Eveneens in Oliva tekenden Michael Duffy en Important de Muze (v. Erco van ’t Roosakker) voor een vierde plek in het 1.40m.

Overige

In de GP3* van Opglabbeek tekenden Jenny Krogsaeter en Bentley van ’t Hulgenrode Z (v. Bamako de Muze) voor de vijfde plaats. In het Poolse Michalowice tot slot, reed Julia Jaglarz naar de vierde plek in een proef 1.40m op Groenaannemer vd Lentamel (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top