Nulrondjes voor Cuba Libre

Nieuws

Nulrondjes voor Cuba Libre

In Oliva imponeerde onze zevenjarige hengst Cuba Libre de Muze Z (v. Cornet Obolensky) opnieuw met twee nulrondjes onder Andres Vereecke. Je kan beeldmateriaal hiervan vinden via onze diverse sociale mediakanalen.

Eveneens in Oliva sprong Rik Hemeryck zich in de prijzen met Morfine de Muze (v. Nabab de Rêve). Ze eindigden tiende in de GP en tweede in een rankingproef 1.45m. Julien Epaillard won op zijn beurt twee rubrieken met Chana de Valeme (v. Nabab de Rêve).

Vilamoura

David Simpson en de pas achtjarige Indian Quality Z (v. I’m Special de Muze) lieten zich opmerken in de GP3* van Vilamoura met een tiende plaats. Voor Ines Joly en Elvic v/h Hoeve-Terras Z (v. Elvis Ter Putte) was er een vierde plaats in het 1.45m. I’m Emerone (v. I’m Special de Muze) sprong naar een derde plaats in een rubriek 1.40m onder Lily Attwood.

Kronenberg

Ook in De Peelbergen liet de nafok van I’m Special de Muze zich opmerken. Thiago Ribas da Costa sprong er naar de vierde plaats in de GP2* met de I’m Special-zoon Mallito. Bas Moerings had de pas zevenjarige I’m Special-dochter Kivinia eveneens goed aan het springen met een overwinning en een derde plaats in twee rubrieken 1.40m. In het 1.45m piloteerde Moerings ook Ipsthar (v. Denzel van ’t Meulenhof) naar een mooie klassering.

Monterrey

Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze) was goed voor een tweede plaats in een proef 1.50m in Monterrey (CSI5*). In de GP2* was er dan weer een zevende plaats voor Carlos Hank Guerreiro op H5 Ganesh Hero Z (v. Gemini xx).

Overige

Op het wereldbekerconcours in het Amerikaanse Lexington greep Evan Coluccio de derde plaats in een rubriek 1.50m op Valdes Z (v. Vigo d’Arsouilles). In Maastricht tot slot, imponeerden Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte) en Ioli Mytilineou met een derde plaats in het 1.50m.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top