Vijfde plaats voor El Torreo-dochter in GP Vejer

Nieuws

Vijfde plaats voor El Torreo-dochter in GP Vejer

De pas negenjarige Olivia de Muze N (v. El Torreo de Muze) imponeerde met een fraaie dubbel foutloze omloop in de GP4* van Vejer de la Frontera. Onder het zadel van Niamh McEvoy leverde dat een vijfde plaats op.

Eveneens in Vejer greep Leticia Riva Gil de winst in een proef 1.45m met Victoria d’Argent (v. Nabab de Rêve). Dit duo eindigde ook nog vierde in een 1.40m-rubriek. Djinn de Riverland (v. Vigo d’Arsouilles) en Zoe Osterhoff werden vijfde over 1.40m.

Lier

De stijgende vormcurve van onze Lector vd Bisschop resulteerde in een vierde plaats in een rankingproef op het CSI2* in Lier onder Koen Vereecke. Met onze jonge hengst Special Star de Corlato trad Koen voor het eerst internationaal aan. Het resulteerde in twee omlopen zonder springfouten bij de 5- en 6-jarigen. Dimme d’Haese was goed voor een vierde plaats in het 1.40m op Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte).

WEF

Op het WEF sprong Lillie Keenan naar het zilver in de GP4* op Fasther (v. Vigo d’Arsouilles). Battlecry (ex-Olympus van de Molenberg, v. Vigo d’Arsouilles) was goed voor de vierde plaats in een rubriek 1.50m onder Tiffany Foster. In het CSI2* eindigde Pablo Barrios vijfde in het 1.45m op Igor Chavannais (v. Scendro).

Coapexpan

Het enige vijfsterrenconcours afgelopen weekend vond plaats op Mexicaanse bodem. In Coapexpan noteerden we een tweede plek voor Manuel Gonzalez Dufrane en Martialis (v. Nabab de Rêve) in het 1.50m. Jorge Canedo Vincent pakte de derde plaats over 1.40m in het zadel van Jacks O (v. I’m Special de Muze).

Arezzo

Vigalio SHO (v. Vigo d’Arsouilles) werd door Gert Jan Bruggink naar de tweede plek gepiloteerd in de GP3* van Arezzo. In de nevenrubrieken was Antonio Maria Garofalo goed voor winst in het 1.45m op Conquestador (v. Nabab de Rêve), was Emiliano Liberati goed voor een derde plek in het 1.40m op Aruba Island (v. Vigo d’Arsouilles) en was Martina Lain goed voor een vijfde plek in het 1.40m op Nestor (v. Elvis Ter Putte).

Gorla Minore

Een van de opkomende talentvolle nakomelingen van Elvis Ter Putte heet Hunger Games du Champ du Bois. Onder Romain Duguet voegde deze tienjarige hengst een tweede plaats in de GP3* van Gorla Minore toe aan zijn palmares. Verder eindigden Wout Jan van der Schans tweede op Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Rêve) en Martin Fuchs vierde op Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles) in twee rubrieken 1.45m.

Villers Vicomte & Cagnes-sur-Mer

Op het CSI2* in Cagnes-sur-Mer toonden Bruce Grigeon en Do It de Clamens (v. Malito de Rêve) zich met onder meer een derde plaats in de GP en een vijfde plaats in het 1.45m. In Villers Vicomte greep Leina Benkhraba plek drie in een rubriek 1.45m op Geisha des Sequoias (v. Bamako de Muze). Ping-Yang Hsieh stond in dezelfde proef op drie met Nerio de la Haute Bruyères (v. Elvis Ter Putte). In de 1.40m-rubrieken waren er ook nog ereplaatsen voor Geisha des Sequoias en voor I’m Special Too DHH (v. I’m Special de Muze, George Whitaker).

Myakka City

Een achtste plek was het resultaat voor Abigail Mc Ardle en Olympia van het Eikenhof (v. Elvis Ter Putte) in de GP2* van Myakka City. Rupert Carl Winkelmann en Hallie Grimes zorgden voor ereplaatsen in een proef 1.40m op respectievelijk Omar van de Hunters (v. Scendro) en Malissa de Muze (v. Vigo d’Arsouilles).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top