Foutloze rondes voor Tellini en True Colors

Nieuws

Foutloze rondes voor Tellini en True Colors

In Lier vond afgelopen weekend de eerste manche van de STX Cyclus plaats. Bij de vierjarigen bevestigden True Colors de la Linière en Tellini van ’t Ruytershof hun capaciteiten met een foutloze ronde onder Yarno Geeroms. Een prima start van het outdoorseizoen.

Opglabbeek

De jeugdruiters tekenden present voor een jeugdconcours in het Sentower Park. Het Belgische Young Riders-team won er de Nations Cup met in hun rangen Tristan Guisson en Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Rêve). Het Zwitserse team eindigde derde onder meer dankzij Joana Schildknecht en Victor NN (v. Vigo d’Arsouilles). In de GP voor Young Riders pakten Tristan Guisson en Naturelle de zesde plaats. Voor Aurelia Guisson en No Limit vh Legita Hof Z (v. Nabab de Rêve), de halfzus van Tellini van ’t Ruytershof, was er een vierde plek in een proef 1.45m.

Bij de Junioren sprong Pasa Nova de Muze (v. Kasanova de la Pomme) zich in de kijker onder Lali Gatellier met onder meer een derde plek in een rubriek 1.40m. Albert Bruyneel en Nabelle vds (v. Nabab de Rêve) wonnen op hun beurt een proef 1.40m.

Arezzo

Winst was er voor Pierre Marie Friant en Milo v/h Dingenshof (v. Vigo d’Arsouilles) in een rubriek 1.40m in Arezzo. Op dezelfde hoogte was er een tweede plaats voor Gert Jan Bruggink en Viggo (v. Vigo d’Arsouilles).

Gorla Minore

In een rankingproef in Gorla Minore greep Gudrun Patteet de derde plek op Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze). Wout Jan van der Schans en Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Rêve) sloten aan op plaats vier. Verder konden we een overwinning noteren voor Noora Von Bülow en Interstar B (v. I’m Special de Muze) in het 1.40m.

Overige

Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze) sloot het Wellington Equestrian Festival af met een tiende plaats in de Rolex GP5* onder Jessica Springsteen. In het Franse Cluny sprong Philippe Rozier naar de zege in het 1.45m op Night Light van ’t Ruytershof (v. Gemini xx). Alexis Gautier tot slot, eindigde zesde in de GP2* van Le Mans op Siroco de Coquerie (v. Querlybet Hero).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top