Kom je onze Big Five ontdekken?

Nieuws

Kom je onze Big Five ontdekken?

Je hoeft helemaal niet naar het Afrikaanse continent om de Big Five in levenden lijve te zien. Dat kan een pak dichterbij. Op 18 april kan je immers kennismaken met de Big Five van Stal de Muze op onze Fokkersavond. Liefst vijf jonge hengsten, allen geboren in 2020, zullen klaar staan om hun kunnen te tonen.

In die nieuwe jaargang is er voor elk wat wils. Uncle Joe van ’t Meulenhof en Uelo de Muze zijn onze twee nieuwe Libero H-zonen. Kasanova lijkt al een opvolger verwekt te hebben in Kept Secret de l’Amitié. En wat dan gezegd over de genen van U Special van HD, een rechtstreekse zoon van Calgary-winnares Candy, en Umbello de Muze, geboren uit een halfzus van Don VHP Z en HH Carlos. Vergeet ook Balisto Prinseveld DSC niet, de ponyhengst die kampioen werd op de meest recente BRp-keuring.

Dat is uiteraard slechts een begin. Ook onze vierjarige hengsten, zeg maar Generatie T, zullen hun opwachting maken. Toetankhamon de Muze, Tartufo de Muze, True Colors de la Linière en Tellini van ’t Ruytershof staan alvast te popelen.

Verder kan je de gebruikelijke mix van jonge talenten en ervaren GP-hengsten verwachten. Denk bijvoorbeeld aan Special Star de Corlato, Cuba Libre de Muze Z, Kasanova de la Pomme en Mosito van het Hellehof.

De stallen openen om 18u en vanaf 18u45 worden de eerste hengsten gezadeld. Wij zorgen bovendien voor hapjes en drankjes. Er is dus geen enkele reden om niet aanwezig te zijn.

Kort samengevat:

Fokkersavond bij Stal de Muze
18 april 2023 vanaf 18u
Galgstraat 17
9100 Sint-Niklaas

Tot dan!

Familie De Brabander – Stal de Muze

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top