Lector en Cuba Libre schitteren in St. Tropez

Nieuws

Lector en Cuba Libre schitteren in St. Tropez

Op het CSI2* in St. Tropez snelde Lector vd Bisschop onder Koen Vereecke naar de tweede plaats in een rankingproef 1.45m. In diezelfde rubriek eindigde Michael Duffy overigens als vijfde op Important de Muze (v. Erco van ’t Roosakker).

Cuba Libre de Muze Z ontwikkelt zich ook zeer goed. Met Andres Vereecke in het zadel liet hij louter nulrondjes noteren.

Brooklyn Heights

Als enige liet Brooklyn Heights (ex-Jorden van de Kruishoeve, v. Nabab de Rêve) alle balken in de lepels liggen op de laatste dag van de Wereldbekerfinale. Het leverde hem een zevende plaats op in de eindrangschikking onder Denis Lynch.

Oliva

Opvallende prestaties voor Juristo van het Hagenhof (v. Elvis Ter Putte) en Jérôme Guery in Zuid-Spanje. Ze werden negen in de GP2*, vierde in een rankingproef en tweede in het 1.40m. Verder noteerden we nog een vierde plek in een rubriek 1.40m voor Nadja Peter Steiner en Harry KM (v. Scendro).

Gorla Minore

Alice Laine en Emerald Sitte (v. Nabab de Rêve) maakten deel uit van het winnende Franse team in de landenwedstrijd voor Young Riders in Gorla Minore. Bij de Junioren eindige Spanje als vierde met in hun rangen Carlos Borho Giron en Esprit de l’Esprit (v. Elvis Ter Putte).

Individueel snelde Francesca Modaffari naar de vijfde plek met Gold Digger (v. Nabab de Rêve) in een proef 1.45m. Yoana Schildknecht en Napoleon C (v. Vigo d’Arsouilles) waren goed voor de vierde plaats in de GP voor Young Riders. Giulia Mattioli en Uranus Boy (v. Querlybet Hero) eindigden achtste.

Overige

De pas achtjarige Kivinia (v. I’m Special de Muze) liet zich opmerken in het Italiaanse Arezzo met drie top drie klasseringen in drie starts, waaronder een derde plaats in een rankingproef. Bas Moerings zat in het zadel. In Kronenberg tot slot, piloteerde Patrick Lemmen zijn James Blond (v. Nabab de Rêve) naar plek negen in de GP.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top