Nieuwe topklassering voor Lector

Nieuws

Nieuwe topklassering voor Lector

Op het CSI3* in St. Tropez heeft Lector vd Bisschop opnieuw voor een topprestatie gezorgd. Onder Koen Vereecke sprong hij naar de derde plaats in een proef 1.50m met barrage. Call Me de Muze Z bevestigde haar potentieel met een zesde plaats in de GP met Andres Vereecke in het zadel. Met L’Esmeralda van ’t Meulenhof (v. Nabab de Rêve) sprong Koen naar de vierde plaats in een rankingproef. In de tweesterrencompetitie grepen Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) en Koen de vijfde plaats in de GP.

Voor Scarlina de Tiji (v. Scendro) was er een vierde plaats in een proef 1.45m met Bryan Balsiger. Kevin Jochems en Flying Jackie (v. Nabab de Rêve) eindigden derde in een 1.50m-rubriek. Night Light van ’t Ruytershof (v. Gemini xx) was goed voor plek drie in een rankingproef en Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) snelde naar plaats vijf in het 1.40m. Beiden werden gereden door Philippe Rozier.

Arezzo

Ipsthar (v. Denzel van ’t Meulenhof) en Bas Moerings lieten van zich horen op de Toscana Tour in Arezzo met een negende plaats in de GP en een derde plaats in een rankingproef. Verder noteerden we nog een hele waslijst aan ereplaatsen in de 1.40m- en 1.45m-rubrieken voor onder meer Vroom de la Pomme (v. Vigo d’Arsouilles, Peder Fredricson), Orleans van de Kruishoeve (v. Fantomas de Muze, Neri Pieraccini) en Filourado PS (v. Filou de Muze, Pontus Westergren).

Oliva

Winst was er voor Nadja Peter Steiner en Harry KM (v. Scendro) in een proef 1.40m op het CSI3* in Oliva. In de 1*-rubrieken noteerden we een zege voor Maia Pictet en Kalid de Muze (v. Tinka’s Boy). Simon Yde en Pronto van de Maltahoeve (v. Denzel van ’t Meulenhof) eindigden zevende in de GP1*.

San Juan Capistrano

In de GP3* van San Juan Capistrano sprongen Matt Archer en Luigi vd Bisschop naar plaats zeven.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top