Kasanova nul in GP Saut Hermès

Nieuws

Kasanova nul in GP Saut Hermès

In de GP5* van de Saut Hermès in Parijs toonde Kasanova de la Pomme dat hij de goede vorm te pakken heeft door een nulronde te springen onder Koen Vereecke. Een foutje in de barrage leverde uiteindelijk de elfde plaats op. In een rubriek 1.50m Accumulator eindigde Daniel Deusser op vijf met Mr Jones (v. I’m Special de Muze).

In de U25-competitie lieten Alice Laine en Emerald Sitte (v. Nabab de Rêve) zich opmerken met een tweede plaats in een proef 1.45m en een derde plaats over 1.40m. Oleksander Prodan was derde in het 1.45m op Moneymaker van ’t Meulenhof (v. Elvis Ter Putte).

WEF

Op het Wellington Equestrian Festival scoorde Jessica Springsteen een vijfde plaats in de GP4* op Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze). Lacey Gilbertson en Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze) eindigden zevende, Alex Matz en Ikigai (v. Elvis Ter Putte) tiende. Ook Shane Sweetnam en Holliewood (v. Nabab de Rêve) lieten zich goed zien met een tweede plaats in een rubriek 1.50m en een vierde plaats over 1.45m. Cecilie Tofte pakte een vijfde plek in een proef 1.40m met Jumper (v. Nabab de Rêve).

Lier

Winst was er voor Tristan Guisson en Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Rêve) in een proef 1.45m in het Azelhof. Jules Van Hoydonck pakte een dubbele zege in twee 1.40m-rubrieken met Elize Z (v. Elvis Ter Putte).

Gorla Minore

In twee rubrieken 1.45m in Italië sprong Wout Jan van der Schans naar plaatsen twee en vijf op Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Rêve). In de GP2* van Myakka City greep Rupert Carl Winkelmann de zevende stek op Omar van de Hunters (v. Scendro). Op het CSI1* in Samorin tot slot, behaalde Stefan Florin Lates een tweede plaats op Faye de Rêve (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top