Vigo heerst in de Cyclus

Nieuws

Vigo heerst in de Cyclus

Dienstmededeling

We beginnen deze week met een boodschap van algemeen nut: onze superster Malito de Rêve, vader van onder meer Gancia de Muze en Grand Cru van de Rozenberg, is terug op ons station in Sint-Niklaas, na zijn verblijf in Frankrijk, om de Belgische fokkers met vers sperma te bedienen.

Cyclus

Over naar de sport dan, waar de cyclusmanches elkaar intussen in sneltempo opvolgen. In Gesves ging de overwinning (al voor de derde keer op vijf manches) naar Bert Panneels met Ogina vd Bisschop (v. Vigo d’Arsouilles). Joris Geenen en O Tentic van ’t Oud Vliegveld (v. Kasanova de la Pomme) pakten de vijfde plaats. Voor Steven Verwaeren en Dylano van de Heide Z (v. Denzel van ’t Meulenhof) was er een tiende plaats weggelegd.

Ook bij de zevenjarigen ging de zege naar een dochter van Vigo d’Arsouilles. Vincent Bourguignon en Notre Dame de Bourguignon gingen met de overwinning aan de haal. Jelle Limbourg eindigde met Hunger Games du Champ du Bois (v. Elvis Ter Putte)  op de vijfde plaats.

In de rubriek voor vierjarigen noteerden we een foutloze ronde voor ons fokproduct Quitchie de Muze (v. Hos d’O).

Traverse City

Fasther (v. Vigo d’Arsouilles) sleepte een zesde plaats in de wacht in de GP van Traverse City met Lillie Keenan.

Opglabbeek

Obelia vd Bisschop (v. Nabab de Rêve) liet zich opmerken met een overwinning bij de zesjarigen in Opglabbeek met Jackson Reed Stephenson. Ook voor Emilia Kerimaa en Linekers Neliza (v. I’m Special de Muze) viel er een foutloze ronde te noteren, net als voor Mart-Sander Aarma en Only de Wiqui (v. Elvis Ter Putte).

Bij de zeven- en achtjarigen, waren er prima resultaten voor Namaco van ’t Keldertje (v. Bamako de Muze, David Simpson), I’m Vera (v. I’m Special de Muze, Jana Wargers), Nike Prova (v. Elvis Ter Putte, Tim Prouvé), I’m Viva la Resistence (v. I’m Special de Muze, Juri Sokolovski), Imara M (v. Nabab de Rêve, Juan Pablo Garriz) en Malissa de Muze (v. Vigo d’Arsouilles, Lorenzo de Luca).

Nog in Opglabbeek greep de pas achtjarige Morton van ’t Merelsnest (v. Nabab de Rêve) een zege in een 1.45m-rubriek met de Duitser Richard Vogel.

Kronenberg

Tim Wilks en Melvin vd Bisschop (v. Elvis Ter Putte) sprongen naar plaats vier in een 1.40m-rubriek in De Peelbergen.

In de competities voor jonge paarden sprong Nijinsky de Kalvarie (v. Elvis Ter Putte) zich in de kijker bij de zevenjarigen met Christian Ahlmann, net als Hedwina de Villée (v. Nabab de Rêve, Ciaran Nallon), Be Reverent (v. Nabab de Rêve, Michael Duffy), Noblesse vd Mespel Z (v. Nabab de Rêve, Alberto Zorzi) en Filounus PS (v. Filou de Muze, Alexander Butler).

Bij hun vijf- en zesjarige soortgenoten sprong Jerez-S (v. Elvis Ter Putte) met Berber Dijkman een aantal nulrondes. Hetzelfde geldt voor Kars Bonhof met Jamboree-S TN (v. Vigo d’Arsouilles), Philip Houston met Elvaro-Star PS OLD (v. Elvis Ter Putte), Ricardo Valadas Coelho met No Mercy Picobello Z (v. Nabab de Rêve) en Jack Ryan met Bp Limitless (v. Elvis Ter Putte).

Bonheiden

De zege in de GP van Bonheiden was weggelegd voor Charlotte Bettendorf en Nababette Z (v. Nabab de Rêve). In een rubriek 1.45m sprong Shari De Laet naar plaats drie met Hypnose v/d Bosrand (v. Nabab de Rêve).

Vooral bij de zevenjarigen zagen we nog heel wat nulrondes, onder meer voor I Am Elvis (v. Elvis Ter Putte, Chanel De Baets), E-Risingson Z (v. Elvis Ter Putte, Lieven Devos), Nelson van ’t Smisveld (v. Bamako de Muze, Alexander Kumps),  Nikias Ligie V.V. (v. I’m Special de Muze, Pieter Devos), Infinety Z.G. (v. I’m Special de Muze, Maureen Bonder) en Nikita du Roton (v. Elvis Ter Putte, Margareth Eikner). Ook de zesjarige Orinoco de Rêve (v. Vigo d’Arsouilles) toonde zijn kunnen met Caroline De Laet.

BK Jeugd

Op het Belgisch Kampioenschap voor Junioren, sprong Tristan Guisson naar het zilver met Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Rêve). Emilia Housen en Noukie Z (v. Nabab de Rêve) stonden op plaats vier en op plek zeven vinden we Bart Jay Junior Vandecasteele met Esprit de l’Esprit Z (v. Elvis Ter Putte) terug.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top