Loading...
Navajo niet te stoppen

Nieuws

Navajo niet te stoppen

Koen Vereecke en Navajo van ’t Vianahof toonden zich van hun beste kant bij de jonge paarden in Opglabbeek met alweer drie vlekkeloze rondes. Dat wil zeggen dat ons zevenjarig toptalent geen enkele fout maakte in zijn laatste zes internationale optredens. Ook Namaco van ’t Keldertje (v. Bamako de Muze, David Simpson), Nestor de Mariposa (v. Elvis Ter Putte, Jérôme Guery), Imara M (v. Nabab de Rêve, Juan Pablo Garriz), Doha de Riverland (v. Nabab de Rêve, Kevin Staut), Niara (v. Elvis Ter Putte, Karel Cox) en Nebraska van ’t Vianahof (v. Elvis Ter Putte, Alberto Zorzi) scoorden foutloze omlopen bij de zevenjarigen.

Bij de achtjarigen noteerden we prima prestaties van Vida Loca Della Marca (v. Vigo d’Arsouilles, Agustin Covarrubias), Nairobi Van Kojakhoeve Z (v. Nabab de Rêve, Yves Vanderhasselt), Matrone vd Donkhoeve (v. Elvis Ter Putte, Richard Howley) en Markies vd Donkhoeve (v. Elvis Ter Putte, Scott Brash). Obabelute-M (Omer Karaevli) en Obelia vd Bisschop (Jackson Reed Stephenson), beiden nakomelingen van Nabab de Rêve, stonden vooraan bij de vijfjarigen.

Nog in Opglabbeek kwamen Just Energie (v. Nabab de Rêve) en Vincent Lambrecht als winnaars uit de bus in een proef 1.50m. Nababette Z (v. Nabab de Rêve) greep de derde plaats in een rubriek 1.45m met Charlotte Bettendorf. Omer Karaevli en Gotham City PL (v. Filou de Muze) sprongen naar een vierde plek in een andere proef over dezelfde hoogte.

Traverse City

Opkomend talent Fasther (v. Vigo d’Arsouilles) scoorde een fijne tweede plaats in een 1.45m-rubriek in het Amerikaanse Traverse City.

Eschweiler

In het Duitse Eschweiler bleef Negredo de Muze (v. Elvis Ter Putte) drie dagen zonder springfouten met Michael Whitaker bij de zevenjarigen. Ook Luca Ruxandariu en Iron Maiden 3 (v. I’m Special de Muze) lieten zich niet op fouten betrappen.

Hellona Red Wine (v. I’m Special de Muze) en Alejandro Sanchez Mehlkopf deden hetzelfde bij de zesjarigen, net als Jumping Star B (v. I’m Special de Muze) met Elad Yaniv en Nebraska (v. Nabab de Rêve) met Giavanna Rinaldi. Bij de vijfjarigen tot slot liet BP Eur a Star (v. Elvis Ter Putte, Brian Cassidy) zich opmerken.

Cyclus Lier

Steven Vermeir en Nikita van de Koekelberg (v. Filou de Muze) sprongen naar het brons in de cyclusmanche van Lier bij de zevenjarigen. Marijn Poelmans stond op zes met Napoli van ’t Klavertje Vier (v. Vigo d’Arsouilles) en ook Kris Van Kerckhove (Valdes Z, v. Vigo d’Arsouilles) eindigde in de top tien. Een dubbele nulronde was er ook voor Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte) met Katrijn Van Hoecke.

Bij de zesjarigen noteerden we een vijfde plaats voor Steven Vermeir met Oklahoma van Kamerveld (v. Elvis Ter Putte) en een zesde plek voor Robin Van Thillo met Orleans van de Kruishoeve (v. Fantomas de Muze).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top