De STX Cyclus onder de loep

Nieuws

De STX Cyclus onder de loep

Geen grote concoursen afgelopen weekend, een ideaal moment dus om de cyclus-resultaten van de nakomelingen van onze hengsten eens van naderbij te bekijken. De manches volgen elkaar immers snel op. Het voorbije weekeinde streek het cyclus-circus neer in Ternat, bij Sportstal Vanderhasselt.

Zevenjarigen

Daar sprong Novelle van de Plataan (v. Nabab de Rêve) met Michiel Meskens naar de vierde plaats bij de zevenjarigen. Met Nueva Epoca de Regor (Tom Verduyn) had Nabab nog een tweede ijzer in de top-tien. Verder noteerden we ook nog dubbele nulrondes van ons fokproduct Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte, Katrijn Van Hoecke) en van Napoli van ’t Klavertje Vier (v. Vigo d’Arsouilles, Marijn Poelmans).

Zesjarigen

Steven Verwaeren en Dylano van de Heide Z (v. Denzel van ’t Meulenhof) bevestigden hun goede vorm bij de zesjarigen met een zesde plaats. Dubbel nul sprong ook Arnaud Gaublomme met Opaline vd Bisschop (v. Bamako de Muze), Georges Trulemans met Brin d’Or de Haute Melen Z (v. Bamako de Muze), Jorien Livens met Obambee (v. I’m Special de Muze), Christophe Vanderhasselt met Optimist van de Klothoef (v. Kaiser van het Lambroeck), Koenraad Bauters met Otella van de Meerse (v. Bamako de Muze), Dieter Laheyne met Onatella van ’t Roosakker (v. Vigo d’Arsouilles), Gilles Van Hamme met Everything 111 Z (v. Elvis Ter Putte), Isabelle Hanssens met Ellabelle de Rie Z (v. Elvis Ter Putte), Walter Lelie met Onero van Texelhof (v. Elvis Ter Putte), Katrijn Van Hoecke met Olympic van de Meyhoeve (v. Nabab de Rêve), Wout Neven met O’Special de Corlato (v. I’m Special de Muze), Robin Van Thillo met Orleans van de Kruishoeve (v. Fantomas de Muze) en tot slot ook nog Steven Verwaeren met Oby van ’t Keldertje (v. El Torreo de Muze).

Vijfjarigen

Eveneens een waslijst aan topresultaten bij de vijfjarigen. Onze jonge troeven Cuba Libre de Muze Z (Yarno Geeroms) en Jardy de Muze (Christophe De Brabander) realiseerden al voor de derde keer een ronde zonder springfouten. Thomas De Wit deed het eveneens foutloos met zowel Ice Twin Boy DW Z (v. I’m Special de Muze) als Ecuador DW Z (v. El Torreo de Muze). Ben Thiry klaarde klus zonder fouten met Elton von Hary Z (v. Elvis Ter Putte), net als Stefaan Kuppens op Jyrado vh Bovenhoekshof (v. By Cera d’Ick), Kurt De Clercq op Pompon van de Koekoek (v. Nabab de Rêve), Frederik De Donder op Bibi van het Herenhof Z (v. Bamako de Muze), Jan Motmans op Pialotta vh Molenhof (v. Scendro), Tom Verduyn op Perla Di Lino (v. Vigo d’Arsouilles), Roy Hanlon op Penelope’s Twinkeling (v. Nabab de Rêve), Frederick Wuytack op Jessy Belle de Muze (v. Denzel van ’t Meulenhof) en Pia van de Nieuwburghoeve (v. Vigo d’Arsouilles), Killian Norris op Pina De Rêve (v. Nabab de Rêve), Jonas Troubleyn op Phin Phin T II (v. Vigo d’Arsouilles), Ben De Craene op Paola vd Bisschop (v. Lector vd Bisschop), Jarne Francken op Fortune R Z (v. Fantomas de Muze), Gennaro De Pace op Virunga H Z (v. Vigo d’Arsouilles) en Fuerty Hero Brigade (v. Querlybet Hero), Rodrigo Bass op Jadore D.B. (v. Vigo d’Arsouilles), Stijn De Coninck op Nikita de la Vie Z (v. Nabab de Rêve), Lisa Bruggeman op I’m So Fancy VDM Z (v. I’m Special de Muze), Jeroen Van Damme op Pebbles Vd (v. Nabab de Rêve), Steven Verwaeren op Fashion Victim DK (v. By Cera d’Ick), Line Maes op Pipa van de Werf (v. Elvis Ter Putte), Tine Magnus op Dizzy van het Lichterveld Z (v. Denzel van ’t Meulenhof), Laurens Matthysen op Perle-Fin 55 (v. Denzel van ’t Meulenhof), Sam Van Steelandt op Pebbles van ’t Hammelhof (v. I’m Special de Muze), Katrijn Van Hoecke op Presence Bleue VDM (v. Vigo d’Arsouilles), Caroline Buyens op Pimpernel II van de Ceulshaegen (v. Elvis Ter Putte), Bram Peeters op Primavera v/d Dennehoeve (v. Fantomas de Muze) en Kegetricia van Beek (v. Fantomas de Muze) en ook nog voor Leen Braeckmans op Pimpelmees van de Lentamel (v. Kasanova de la Pomme).

Vierjarigen

Tot slot werpen we ook nog even een blik op de vierjarigen, waar de nulrondjes eveneens als rijpe appels uit de boom vielen. Dat was onder meer het geval voor Thais Verhulst met Que Passa de Regor (v. Scendro), Robin Van Thillo met Lettice Jvh Z (v. Le Blue Diamond van ’t Ruytershof) en Quina Jvh (v. Le Blue Diamond van ’t Ruytershof), Matthias Meskens met Qarrasco vd Plataan (v. Taran de la Pomme), Valérie Van Slycke met Qadira de Regor (v. Bamako de Muze), Jelle Limbourg met Quantum Leap (v. Bamako de Muze), Thomas De Wit met El Nino Z (v. Elvis Ter Putte) en El Nino Bull’s Eye Z (v. El Torreo de Muze), Dieter Laheyne met Quelle D’or Du Marais Dd (v. Elvis Ter Putte), Wouter Lamsens met Quick Flip de Muze (v. Mosito van het Hellehof), Julie Laviolette met Quisme van Spieringenberg (v. Denzel van ’t Meulenhof), Katrien Kuppens met Kiss-Me v/h Bovenhoekshof (v. Mosito van het Hellehof), Katrijn Van Hoecke met Morice F Z (v. Mosito van het Hellehof), Ben De Craene met Qualithina van ’t Ruytershof (v. Mosito van het Hellehof), Robbe Vereycken met Qi Gong van de Koekoek (v. Mosito van het Hellehof), Rhea Heirbaut met Kinelle van ’t Zandvoorde (v. Nabab de Rêve) en Brent Van Damme met My Call de Muze Z (v. Mosito van het Hellehof).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top