Vigo en Nabab leveren GP-winnaar

Nieuws

Vigo en Nabab leveren GP-winnaar

Lier & Valencia

“Liertje pleziertje” voor Gilles Thomas en Konak (v. Nabab de Rêve). Het duo won glansrijk de GP van Lier. Voor Frederic Bouvard en Hugh Grant de Muze (v. Shindler de Muze) was een vierde plaats weggelegd. Nog in Lier, sprong Frederic Bouvard naar plaats vijf in een rubriek 1.40m met Lubie de l’Elan (v. Querlybet Hero). De GP3* van Oliva was dan weer een kolfje naar de hand van Robin Muhr op Vino Z (v. Vigo d’Arsouilles).

Bij de vijf- en zesjarigen in Lier liet Orinoco de Rêve (v. Vigo d’Arsouilles, Caroline De Laet) zich opmerken met een aantal foutloze omlopen, net als Melissa Zerbini op Ohla Pika (v. Nabab de Rêve). Bij de zevenjarigen was het Linekers Neliza (v. I’m Special de Muze, Emilia Kerimaa) die voor de nulrondes zorgde.

In Valencia, sprong Namamia (v. Fantomas de Muze, Jessica Burke) opvallend bij de zevenjarigen. Een jaar jonger, maar niet minder beloftevol zijn Elvis de la Gubia (v. Elvis Ter Putte, David Uson Olaso) en Justify (v. I’m Special de Muze, Abbe Burchmore-Eames). Bij de vijfjarigen tot slot, nam Nathalie Mchenry de honneurs waar met Bp Scarlet (v. Querlybet Hero).

Overige

Go Easy de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) en Darragh Kenny lijken steeds meer naar hun beste vorm toe te groeien. In Oliva tekenden ze voor de tweede plaats in de GP1*. Eveneens onder de Spaanse zon, sprong Lector vd Bisschop naar twee klasseringen in proeven 1.30m en 1.40m.

Een vijfde plaats was het eindresultaat voor Charlotte Bettendorf op Nababette Z (v. Nabab de Rêve) in een 1.45m-proef in Vilamoura. Groenaannemer van de Lentamel (v. Nabab de Rêve) sprong op zijn beurt naar een tweede plaats op 1.40m met Julia Jaglarz in het zadel. Dat gebeurde in het Poolse Wroclaw.

Holstein

Vigado (v. Vigo d’Arsouilles) is de naam van de kersverse kampioenshengst in Holstein. Ook de Duitsers blijven het bloed van Vigo d’Arsouilles dus appreciëren. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top