Loading...
Nabab-zoon pakt GP in Opglabbeek

Nieuws

Nabab-zoon pakt GP in Opglabbeek

Opglabbeek

De GP van Opglabbeek was een kolfje naar de hand van Frank Schuttert en Kinky Boy van het Gildenhof (v. Nabab de Rêve). De achtjarige Missouri van ’t Ruytershof (v. Bamako de Muze) en Pilar Lucrecia Cordon namen plaats acht voor hun rekening. Eerder finishten Cordon en Missouri ook al vijfde over 1.40m.

Bij de jonge paarden scoorde Juri Sokolovski dankzij drie nulrondes met I’m Viva la Resistence (v. I’m Special de Muze). Ook Nikita van het Geinsteinde (v. Elvis Ter Putte, Wilma Charlotte Hellström), Nemo van het Reuhof (v. Nabab de Rêve, Inge Pieck), Milow-Prova (v. Nabab de Rêve, Simon Prouvé), Nike Prova (v. Elvis Ter Putte, Tim Prouvé) en Velino (v. Vigo d’Arsouilles, Philip Gysbrechts) lieten een of meerdere foutloze rondes optekenen.

St Lô

In St Lô werd op viersterrenniveau gesprongen. Julien Anquetin en Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve) snelden er naar een derde plek in een 1.45m-proef. Bad Boy du Bobois (v. Nabab de Rêve) en Mathieu Billot haalden hun prijzengeld binnen dankzij een (ex-aequo) vierde plaats in de Six Bars.

Valencia

Een van de ouwe getrouwen in dit nieuwsbericht is de hengst Firefly W (v. Nabab de Rêve). Ditmaal verzorgde hij de show in Valencia, met een derde plaats in de GP onder Kara Chad. Dit duo versierde eerder ook al een vierde plaats in een rubriek 1.45m.

De vijfjarige Bp Scarlet (v. Querlybet Hero, Nathalie Mchenry) en de zesjarige Justify (v. I’m Special de Muze, Abbe Burchmore-Eames) lieten zich opmerken bij de jonge paarden.

San Giovanni di Marignano

Giulia Mattioli en Uranus Boy (v. Querlybet Hero) pakten de vierde plaats in de GP2* van San Giovanni di Marignano. Filippo Codecasa op S M Daytona (v. Denzel van ’t Meulenhof), Alessio Longhi op Pelle ‘T’ (v. Kasanova de la Pomme) en David Despres op Parco Van De Vennen (v. Kasanova de la Pomme) zorgden voor de nulrondes in de rubrieken voor jonge paarden.

Allerlei

Fasther (v. Vigo d’Arsouilles) was net niet snel genoeg onder Lillie Keenan om de GP van Tryon binnen te rijven. De combinatie strandde uiteindelijk op plaats vier.

In de GP van Vilamoura sprong de negenjarige L’Espoir d’Opaline vd Caatshoeve (v. Nabab de Rêve) zich in de kijker met Antonio Mariñas Soto. Het duo eindigde uiteindelijk op plaats acht.

Nog meer tweestergeweld in Royan, met een achtste plek in de GP voor Pierre Marie Friant op de pas achtjarige Milo v/h Dingenshof (v. Vigo d’Arsouilles).

In het Poolse Michalowice was het aan de zevenjarige I’m Special de Muze-nazaat Infinety Z.G. om zich in de kijker te springen met Maureen Bonder.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top