Loading...
Goedgekeurde zonen voor Kasanova en Matisse

Nieuws

Goedgekeurde zonen voor Kasanova en Matisse

Hengstenkeuringen

Zowel Kasanova de la Pomme als Matisse de Mariposa hebben er een goedgekeurde zoon bij. In Brandenburg werd de nog naamloze “K” (v. Kasanova de la Pomme) uitgeroepen tot premiehengst. Bij het KWPN werd Matrix VDL (ex-Mojito van de Laren, v. Matisse de Mariposa) met 77 punten ingeschreven na het succesvol afronden van het verrichtingsonderzoek. Nieuwe successen dus op de buitenlandse hengstenkeuringen, nadat Vigo d’Arsouilles eerder al de kampioen in Holstein leverde.

Vejer de la Frontera

Bernardo Alves heeft een paar van onze hengsten meegenomen naar Spanje. Zo sprong hij in Vejer de la Frontera twee nulrondes met Mosito van het Hellehof in twee rubrieken 1.35m-1.40m. Met El Torreo de Muze sprong hij dan weer foutloos in het 1.45m

Telstar de la Pomme (v. Nabab de Rêve, uit de stam van Fragance de Chalus) sprong naar een achtste plaats in de GP3* met Lorenzo De Luca. In een proef 1.40m, was er een tweede plaats voor Tim Wilks op Melvin vd Bisschop (v. Elvis Ter Putte).

Jonge paarden

Verder vooral heel wat resultaten bij de jonge paarden. In Lier liet Nirvana de la Pomme (v. Elvis Ter Putte, uit de stam van Qerly Chin) zich opmerken bij de zevenjarigen met Nina Piasecki in het zadel. Ook ons fokproduct Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte, rechtstreeks uit Funky Music) en Jos Verlooy lieten mooie dingen zien. Een heel weekend zonder springfouten was dan weer het resultaat voor Pieter Devos met Nikias Ligie V.V. (v. I’m Special de Muze) en voor Harrie Smolders met Nixon van ’t Meulenhof (v. Denzel van ’t Meulenhof).

Bij de vijf- en zesjarigen sprongen de prestaties van Scarlina de Tiji Z (v. Scendro, Niels Bruynseels), en Jumping Star B (v. I’m Special de Muze, Elad Yaniv) in het oog. Zij maakten gedurende het hele weekend geen enkele fout. Ook Optimist van de Klothoef (v. Kaiser van het Lambroeck, Christophe Vanderhasselt), Denzel Tivoli Z (v. Denzel van ’t Meulenhof, Meike Zwartjens), Pipa de Yeselo (v. Bamako de Muze, Johan Wenselaers) en O’Neil de Yeselo (v. Elvis Ter Putte, Johan Wenselaers) noteerden een of meer foutloze omlopen.

Twee nulrondes op twee starts leverden Gaj Riossa en Kaboem d’Oase (v. Bamako de Muze) in Vejer de la Frontera in de competitie voor vijfjarigen. Ook Nathalie Mchenry en Bp Scarlet (v. Querlybet Hero) toonden hun potentieel. Bij de zes- en zevenjarigen waren er nulrondes voor Derin Demirsoy (Scenorrado vd Hunters Z, v. Scendro) en Guillaume Foutrier (Elvira de Bornival Z, v. Elvis Ter Putte).

In Gorla Minore tot slot, sprong de vijfjarige Vivace een foutloze omloop met Gianluca Agustoni. Vivace is een zoon van Vigo d’Arsouilles.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top