Twee toprondes voor Kasanova in Aken

Nieuws

Twee toprondes voor Kasanova in Aken

Met Kasanova de la Pomme had Stal de Muze dit jaar een uitverkorene op het CHIO in Aken en niet zonder succes. Zowel in de Preis von Europa als de Preis von Nordrhein-Westfalen (beiden 1.60m) liet hij mooie dingen. Een keer kwam hij onder Koen Vereecke met slechts twee tijdsfouten door de finish. In de andere proef viel er een pechbalk. Het zijn alleszins prestaties om op voort te bouwen.

Nayel Nassar en El Conde (v. Filou de Muze) wonnen een proef 1.50m in Aken. Voor Milo v/h Dingenshof (v. Vigo d’Arsouilles) was er een vijfde plaats in het 1.45m onder Pierre Marie Friant.

Knokke Hippique

Aan de Belgische kust sprong Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze) naar de zege in het 1.50m op de slotdag. Eerder pakte deze merrie ook al een vijfde plaats in een 1.45m-proef met Gudrun Patteet in het zadel. Ook Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte, Dimme d’Haese), Cheyenne de la Violle (v. Nabab de Rêve, Rene Lopez Lizarazo) en Iashin Sitte (v. Bamako de Muze, Pascal Haep) realiseerden een prima klassering in het 1.45m.

Next Funky en Dimme d’Haese wonnen bovendien nog een rubriek 1.40m. Ereplaatsen waren er op dezelfde hoogte voor Melanie Cloarec met Nora de Mariposa (v. Elvis Ter Putte) en Petronella Andersson met Ollister du Lys (v. Scendro).

Monte Carlo

In de GCT/GCL-manche van Monaco pakte Constant Van Paesschen een vijfde plek met ons fokproduct Plato de Muze Z (v. Plot Blue). In de GP2* greep Ilaria Sutera de vierde stek op Homer de Muze (v. Nabab de Rêve).

Montefalco

In de GP2* van het Italiaanse Montefalco sprong Mariano Ossa naar het zilver met Elton van het Exelhof Z (v. Elvis Ter Putte). Bryan Mascenti en Hero Vigo (v. Vigo d’Arsouilles) pakten de derde plaats.

Ocala

Evan Coluccio en Valdes Z (ex-Valdes VK Z, v. Vigo d’Arsouilles) trokken de positieve lijn van de voorbije weken door met winst in de GP3* van Ocala. Eerder werden ze ook al tweede in het 1.50m.

Boedapest

Romain Duguet piloteerde Hunger Games du Champ du Bois (v. Elvis Ter Putte) naar de zege in een 1.45m-rubriek in Boedapest. Alessandra Reich en Oeli ‘R’ (v. Denzel van ’t Meulenhof) stonden op drie in dezelfde proef. In het 1.40m kon Mariann Hugyecz zich klasseren op Valentina by Boris (v. Nabab de Rêve).

Baborowko

Een achtste plaats was het resultaat voor Julia Jaglarz en Groenaannemer vd Lentamel (v. Nabab de Rêve) in de GP2* van Baborowko (Polen). Deze combinatie werd ook vijfde in een proef 1.40m.

Overige

Manuel Gonzalez Dufrane en Martialis (ex-Martialis van het Merelsnest, v. Nabab de Rêve) eindigden vijfde in een rubriek 1.50m op het vijfsterrenconcours in Calgary. Voor Mallito (v. I’m Special de Muze) en Thiago Ribas da Costa was er een zevende stek in de GP2* van Deurne. Francisco Rocha sprong naar de vijfde plaats in de GP2* van Vilamoura, met ook nog een klassering in een andere 1.40m-rubriek. In Fontainebleau tot slot, greep Sofian Misraoui een vijfde plaats met Elsa de Kreisker (v. Filou de Muze).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top